I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Vinderne af verdens smukkeste hud

Uh, hvor ville vi gerne have foræret et sæt med Bioeffect vidunderserum og ditto dagcreme til hver og én af jer, der deltog i årets sidste adventskonkurrence. Ragga, som står bag det islandske hudplejefænomen her i Danmark, skrev til mig, at hun gerne ville give 5 trøstpræmier ekstra, fordi hun, ligesom mig, syntes, at der var så mange, der fortjente lidt luksus til huden. Vi har trukket lod blandt alle de mange, mange kommentarer, og de tre vindere blev Bente, Helle og Anne, som alle har fået direkte besked pr. mail. De fem trøstpræmier gik til Sarah, Christina, Anne, Josephine og Christine, der ligeledes alle har fået besked. Vil du også have fingrene i den serum og creme, som Uma Thurman sværger til, og som præsidenten for de amerikanske hudlæger ikke har set magen til i de 30 år, han har praktiseret, så er de selvfølgelig at finde blandt mine favoritter i den popup-beautyshop, som jeg har lanceret i samarbejde med Youheshe.com. Find dem her og her. Selv bruger jeg serummet om aftenen, og cremen om dagen (på ekstra kolde dage under jeg mig et par dråber serum under om dagen også).

 

Foto: Uma Thurman

4 Kommentarer

 • Svar
  Mona
  29. december 2011 kl. 10:26

  Hei Charlotte, takk for flott blogg:) Jeg er veldig nysgjerrig på dette serumet, og også dagkremen. Jeg har fylt 50 og trenger da produkter som gir en del ekstra. Vil du si at dette også er produkter som er egnet for oss eldre damer?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. december 2011 kl. 19:46

  Kære Mona,

  Mange tak for din hilsen, og det kan jeg godt forstå. Det er også noget ret unikt i skønhedsverdenen, og viser forbedringer på alt lige fra rødme, psoriasis, manglende glød og tørhed til linjer og rynker. Så ja, det er absolut også for kvinder, der har rundet de 50.

  Jeg har en 11-måneders baby, der foretrækker at være temmelig vågen om natten i øjeblikket, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er Bioeffect dét, der redder mig fra at ligne en hængt kat. Dét og så Sisleys Black Rose Mask, som jeg også har skrevet om et par gange her på skønhedsbloggen. Blandt andet her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/ilovebeauty-loves-black-rose-cream-mask/2011/10/

  Du får absolut mest ud af at bruge både serum og dagcreme. Et par dråber serum om natten, og dagcremen om morgenen, evt. med lidt serum under, hvis du synes, at du trænger til lidt ekstra pleje.

  Rigtig god fornøjelse, Charlotte

 • Svar
  Lina
  5. januar 2012 kl. 16:25

  Hej Charlotte.

  Først tak for en dejlig og inspirerende blog!

  Jeg vil lige høre, om du kender til butikker, som ikke er online, hvor man kan købe disse produkter? Det lyder som det rette middel mod tør vinterhud 🙂

  På forhånd tak!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. januar 2012 kl. 11:24

  Hej Lina,

  Tak for din hilsen, det er jeg rigtig glad for at høre. Produkterne fås hos forskellige klinikker rundt omkring i Danmark, hovedsageligt på Sjælland. Hvor bor du?

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar