I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Ho ho ho, her er julegaveguiden over dem alle (jo, det er en vis risiko for at noget af det ender hos dig selv)

Altså. Hvis du har det blot en smule som jeg, så mangler du stadig at købe de fleste (alle) dine julegaver. Ja, faktisk mangler du med stor sandsynlighed også at lave en ønskeliste selv.

Hey, der er 18 dage endnu til at klare det i (hvis du tæller en tur til 7-Eleven den 24. om morgenen med). Så galt behøver det dog ikke at gå for vi har samlet de fineste skønhedsgaver her nedenfor som er lige til at gå til.

Værsgo

Her er gaveguiden med alle de sager, vi ville ønske lå under vores eget træ (16 i alt, så der skulle være noget for alle). Og det er selvfølgelig ikke ‘bare’ tilfældige skønhedsprodukter. Der er en fin tanke bag hver enkelt, der vidner om kærlig omtanke fra giveren.

For det er jo det, julen i virkeligheden handler om.

Onlineordrer sender vi fra dag til dag (fint indpakket med byttemærke) og posten har lovet at alle pakker, der sendes senest 20. december kommer ud inden jul. Men bestil allerede nu, så du ikke skal halse ned efter pakker i sidste øjeblik.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi os i skønhedspavillonen i Kongens Have, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Lørdag julehygger vi med portvin, julete og chokolade, hvis du – ligesom os – skulle være forfalden til den slags. Vi holder åbent fra 10-15.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...