I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Hårtips fra Carmody Homan

Han ynder at finde inspiration i gamle film som Breakfast at Tiffany’s og hos ikoner som Audrey Hepburn, Farrah Fawcett, Linda Evangelista og senest den engelske topmodel Agyness Deyn, som er en ven af familien Homan. Sine barnefødder trådte han hos frisørimperiet Toni & Guy, og i dag er Carmody Homan en af Redkens topfrisører. Jeg stak næsen i hans frisørkuffert, hvor der altid ligger følgende: Et supertyndt krøllejern (han kalder det et chopstick-krøllejern) fra Marcel Professional Irons; et såkaldt texture-iron, der svarer lidt 1980’ernes gammeldags crepejern, bare uden firser-crepen; Redken Vinyl Glam, der giver glans og finish til alt slags hår samt Redken Fabricate 03, der – som han siger – er det ene produkt, han ville tage sig med til en øde (mode-)ø. Mit hår blev sprayet med Fabricate, inden han brugte sit famøse chopstick-krøllejern, og jeg må medgive, at den gav både hold, struktur og ikke mindst bevægelse. Jeg bryder mig nemlig ikke om at kunne mærke stylingprodukter i håret. 

 

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Helene
  30. september 2010 kl. 21:11

  Må vi ikke se et billede af dit fine hår :beder:

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. oktober 2010 kl. 09:24

  Kære Helene,

  Det måtte I meget gerne, men her dagen-derpå sidder det jo ikke helt, som Carmody satte det. Til gengæld kan jeg afsløre, at det produkt – Fabricate – som jeg har nævnt i indlægget, også kan bruges her dagen-derpå til at sætte håret igen, hvis du ikke vil vaske det dagligt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helene
  2. oktober 2010 kl. 21:26

  Hej igen!

  Tak for svar, selvom det havde været cool at se resultatet 🙂
  De der forskellige krøllejern (chopstick og texture-iron) lyder rigtig spændende, er det mon nogen man kan få fat i som helt almindelig dødelig?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2010 kl. 11:58

  Hej igen Helene,

  Du finder dem blandt andet hos http://www.folica.com, der har de originale ‘chopstick-jern’ alias Marcel Curling Iron. De har også crepejernene. Husk at der kommer skat og told på forsendelser udenfor USA.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar