I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du savnet dit kram?

Så er Hug Body Wash endelig tilbage på hylderne. Så dette er blot en høflig servicemeddelelse til alle jer, der er gået forgæves de sidste par uger efter at den blev revet ned ad hylderne. Det gjorde den, da jeg anbefalede den i Alt for Damerne som min egen lille feelgood-redning her under Corona, hvor de fleste af os godt kan bruge et ekstra kram. Både bogstaveligt og i overført betydning.

Faktisk skal krammet tages ret bogstaveligt for den økologiske Hug-bodylinje er baseret på en kombination af dufte – herunder ylang ylang, sort peber, mandarin og yuzu – der har vist sig at booste oxytocin i kroppen. Oxytocin er det hormon, der fremmes, når du giver eller får et kram af en du holder af, og har, foruden følelsen af glæde, også en beroligende virkning på kroppen.

Hug kan bruges, når som helst du har brug for at føle ekstra omsorg eller for at styrke dit humør. Om morgenen er den milde aromatiske bodywash velegnet til at mindske spændinger før et vigtigt møde eller en præsentation. Om aftenen for at fylde hjertet med kærlighed. Den kan bruges både i karbad og bruser.

Bodywashen har et fint og blødt skum, der blidt renser huden med en blanding af essentielle olier og mineralrigt salt fra det døde hav.

For den fulde oplevelse kan du kombinere med Hug bodymist and bodyoil.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...