I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Har du lyst til at give dit besyv med? (jeg ville være så taknemmelig)

Vi er tilbage på pinden, og det endda med åbne vinduer og dejligt solskinsvejr i Kongens Have. Tak til alle jer, der kiggede forbi i dag. Det gjorde blandt andet også Go Copenhagen som er en fin guide, der ligger på hotellerne i alle de større byer herhjemme. De havde lavet en fin lille artikel om pavillonerne i Kongens Have og jeg var så heldig, at min var en af dem. Hvis du også kommer hos os i pavillonen og har lyst til at give os et lille go med på vejen inde på Googles ranking, så ville jeg være yderst taknemmelig. Vi har fået en anonym anmeldelse – fra et sted i udlandet – med kun én stjerne og dét er jo lidt ærgerligt at den skal have lov at stå alene, når jeg egentlig synes, at vi gør det ret godt nede hos os. Men jeg er selvfølgelig også forudindtaget. Hvis du har lyst til at give dit besyv med, kan du let gøre det lige her<<

Og har du lyst til at kigge forbi (Gua Sha’erne er i høj kurs lige nu, hvor solen er begyndt at skinne og der ikke er så længe til at benene skal luftes, og det samme er både Vintner’s Daughter og CHILD-parfumeolien), så holder vi åbent både torsdag og fredag fra 11-17 samt lørdag fra 10-14 i denne uge.

8 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  5. april 2018 kl. 19:15

  Jeg må altså snart forbi (skal have fingerne i gua sha og child parfumen i hvert fald;))
  Jeg er på udgik efter en naturlig olie til foråret, der så småt viser sig. Har du nogle anbefalinger, Charlotte?

  Tak og god aften 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. april 2018 kl. 23:25

   Hej Mie,

   Ja kom endelig forbi. Vi har lørdagsåbent i denne uge, hvis du har svært ved at nå det i hverdagene. Det skulle blive fantastisk vejr, så en lørdag formiddag i Kongens Have er ikke det værste, man kan lave;) Mht. naturlig olie, så er jeg jo den største fan af Vintner’s Daughter, hvis du tænker ansigt. Eller er det kropsprodukt, du er ude efter?

   De bedste hilsner, Charlotte

   • Svar
    Mie
    6. april 2018 kl. 09:36

    Jeg har fri i dag, så satser på at komme forbi dig senere i dag 🙂 jeg tænker på en kropsolie, men de anbefalinger kan jeg så få med der.

    Vi ses!

    • Svar
     Charlotte Torpegaard
     6. april 2018 kl. 18:39

     Tak for hyggeligt besøg, Mie. Og rigtig god fornøjelse;)

     Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone H
  5. april 2018 kl. 20:15

  Håber da du har en gua sha når jeg kommer forbi næste fredag. Glæder mig til Kbh tur ? håber bare jeg kan finde din lille shop.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. april 2018 kl. 23:27

   Kære Lone,

   Det lover jeg, at vi har (selv om det går virkelig hurtigt med dem i øjeblikket). Du skal være så velkommen. Vi ligger i Kronprinsessegade 23, næsten oppe ved Sølvgade. Hvis du kommer fra Gothersgade, så køb en kop kaffe hos Kafferiet lige ved indgangen til Kongens Have og nyd den så på turen gennem haven ind til os (deres banankage er også eminent). Vores indgang er ud til Kronprinsessegade, så du kan ikke komme ind direkte fra Kongens Have desværre.

   Du kan også altid google os, så kommer vejviseren frem.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tine Marbjerg
  7. april 2018 kl. 13:18

  Tak for dejligt besøg i din herlige lille shop med den bedste rådgivning og de skønneste produkter på hylderne.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. april 2018 kl. 17:10

   Kære Tine,

   Tusind tak for din søde kommentar – og absolut i lige måde.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar