I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det kan du også bruge din Gua Sha til (udover at fjerne din cellulite)

Jeg bliver overrasket hver dag i øjeblikket, når I kommer ned i pavillonen og fortæller, hvad Gua Sha’en har gjort for jer  (eller for jeres veninde, og nu vil I have samme resultat). Rigtig mange har fået gevaldigt mindsket eller helt fjernet deres cellulite på lår og baller (jo, det er vitterlig det eneste, jeg har prøvet, der virker og jeg har prøvet noget nær alt, hvad der findes, gennem tiden) og sågar fjernet et par centimeter i omkreds på lårene. I dag var der også én, der fortalte, at hendes veninde havde mindsket omkredsen af overarmene med et par centimeter, og jeg har utallige tilbagemeldinger fra kvinder i alle aldre, der for første gang i mange år viser sig i ærmeløse bluser og kjoler. Og det altsammen fordi de bruger nogle minutter dagligt med den lille sorte Gua Sha-sten. I kid you not. Så har du glemt Gua Sha’en i skuffen, så er det nu, du skal finde den frem igen.

Men det er ikke alt, den kan. Den særlige sten er også eminent på hals, nakke og skuldre, hvis du har tendens til spændinger (det har jeg), så kør den op og ned over området og mærk øjeblikkelig en lindring. Den er også god til at berolige kroppen, hvis du har svært ved at falde til ro om aftenen. Jeg har en yogalærer, der bruger den til sine børn – med helt blide strøg på kroppen, inden de skal sove. Det kan du også gøre på egen krop.

Og så er der det tredje øje, hvis du er til den slags. Ifølge den kinesiske filosofi skal man altid slutte af med et par strøg her. Start mellem øjnene og stryg opad til panden et par gange. Det skulle holde dig evigt ungdommelig. Hey, det er da et forsøg værd.

Er du ikke kommet i gang endnu? Så få fingre i Gua Sha’en her, hvor du også kan se den video, jeg har lavet om, hvordan du bruger den. Du er også velkommen til at komme ned forbi skønhedspavillonen i morgen. Vi holder lørdagsåbent fra 10-14.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...