I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Glansfulde lokker à la francaise

Dette er et tip, jeg ofte glemmer, men bliver lige begejstret hver gang, jeg bliver mindet om det. Denne gang var det vores venner hos Amly Botanicals, der inspirerede. Vi taler hår. Smukt, glansfuldt hår.

Rigtig mange af jer kommer ned forbi os i skønhedspavillonen efter en kur til (vinter)håret, der lige nu godt kan være både lidt tørt og træt. Vi har selvfølgelig Ukas Wake Up Hair Treatment, der også udgør den bedste hårkur, men indimellem kan håret godt have brug for en oliekur.

Samtidig er det den bedste undskyldning for at lave en lille hjemmespa med en olie, du masserer i hår og hovedbund og lader sidde, gerne en times tid eller længere. Du kan sågar sove med den natten over som de franske kvinder gør, når de skal pleje deres hår ekstra.

Den bedste hårolie, ikke mindst til skandinavisk hår som mit, er også bliver Amlys prisbelønnede Cocoon Me Hair & Body Oil, som er den letteste olie, men fyldt med alt det gode. Amly lagde netop tippet op på deres sociale medier, om at massere den i hår og hovedbund og sove med den natten over, inden du vasker den ud næste morgen.

Det har jeg netop gjort her søndag aften.

Vigtigt tip! Husk altid at komme shampoo direkte i det olierede hår, før du kommer vand i – ellers får du aldrig olien ud. Vand og olie skyr hinanden, så shampoo direkte i og derefter vasker du ud med vand.

Jeg glæder mig til at starte ugen med fint, glansfuldt hår. Det gør alt andet lige ugen bedre.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...