I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Genfind din oprindelige kropsfigur!

For et halvt års tid siden skrev jeg om sugekopper. Der kan mindske cellulite (som noget af det eneste, jeg har set virke i dén henseende), men flere har spurgt mig, hvad det egentlig er sugekopperne kan? For nylig tog jeg det op i en artikel til Feminas nye sundhedsmagasin MOVE, som jeg bidrager til, med udgangspunkt i Susanne Jonassen, som er en af de absolutte eksperter på området herhjemme. Hun har klinik hos Naturskøn i Århus, er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men har arbejdet som bindevævsmassør de sidste 21 år og I skal selvfølgelig ikke snydes for Susannes tips. Hun lover nemlig uden at blinke, at vi alle kan genfinde vores oprindelige kropsfigur. Hun ser det dagligt. Dét, der har sat sig udenpå, er ophobede affaldsstoffer, som hun giver frit løb med den særlige sugekop, som hun masserer med. Det er ikke behageligt! Men det sætter gang i systemet og allerede efter en enkelt behandling kan du se og mærke en forskel. Og forskellen bliver endnu mere synlig, hvis du samtidig lytter efter de kostråd, som hun gavmildt deler ud af, mens hun læser dit liv i din hudoverflade. “Ophobingen af affaldsstoffer giver huden – bindevævet – det knudrede, ujævne og bulede udseende. En sund krop har ikke ophobede affaldsstoffer. Når vi ændrer kropsfacon, handler det om, at vi lukker for blodgennemstrømningen. Dét, sugekopperne gør, er at åbne de blodkar, der er lukkede, så affaldsstofferne kan renses ud,” lærte hun mig, og fortalte i øvrigt, at det ikke kun udmønter sig i celllulite, men på sigt også i smerte, stivhed, træthed og sygdom. Sugekopperne kan også fås til hjemmebrug mellem behandlingerne. Bor du ikke i Århus og omegn, har jeg fundet en lignende sugekopbehandling i København. Det skriver jeg om i næste indlæg.

6 Kommentarer

 • Svar
  Fru Striib
  11. februar 2014 kl. 14:36

  Hvor kan jeg købe sådan en sugekop?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. februar 2014 kl. 16:13

  Kære Fru Striib,

  De fås for omkring 160 kr. hos blandt andet Naturskøn i Århus. Bor du andre steder oplyses nærmeste forhandler hos Danplus på tlf. 3252 6170. Jeg mener også, at det danske mærke Sard, som fås på apoteket, sælger en udgave.

  God fornøjelse!

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Fru Striib
  11. februar 2014 kl. 16:23

  Har nemlig haft ringet til apoteket og Matas. De vidste ikke hvad jeg talte om.

  Jeg må forbi Naturskøn

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. februar 2014 kl. 17:16

  … de burde læse med her, så de var opdateret!;)

  Apotekerne burde nu kende til den, men du finder den helt sikkert hos Naturskøn i Århus. Jeg kan anbefale dig Susanne Jonassens bog ‘Udrensning og Forvandling’, hvis du vil i gang selv med sugekopperne. Den har de ganske sikkert også hos Naturskøn.

  Lad mig gerne høre, hvordan det går.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Manna
  27. marts 2014 kl. 07:18

  Har du skrevet det næste indlæg, om god bindevævsmassage i Kbh? Har forsøgt at finde en behandler med speciale i ophobninger af affaldsstoffer, men uden held. Er helt ked af at jeg ikke kan komme i behandling hos Susanne i Naturskøn.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. marts 2014 kl. 07:25

  Hej Manna,

  Ja, det har jeg skrevet lige her: https://www.ilovebeauty.dk/ilovebeauty-tips/flere-af-jer-har-spurgt-til-sugekopperne/2014/02/. Men det er en anden slags behandling – langt mere generel – end den Susanne tilbyder. Susanne kommer i øvrigt til København en weekend om måneden, hvor hun behandler på en klinik på Amager. Du kan kontakte hende hos Naturskøn for eventuelle tider.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...