I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Dæk op til mirakler!

I tirsdags havde jeg fornøjelsen af at fortælle 100 fantastiske kvinder om et af mine yndlingsemner: Renserutiner. Det var i Kong Hans Salen i Magasin Kgs. Nytorv og i samarbejde med kultrensebørsten Clarisonic, som rigtig mange tog med sig hjem. En anden ting, som de tog med sig hjem, var min lille historie om at gøre rensning til en nydelse. ‘Man skal dække op til mirakler’ fortalte Jarl Friis-Mikkelsen mig for en del år siden, hvor jeg interviewede ham til min første bog En Åben Bog, som jeg skrev til fordel for Dansk Flygtningehjælp (du kan finde den nederst i linket her). Får du gæster til middag, dækker du sædvanligvis op med dit bedste porcelæn og gør dig umage med atmosfæren for at skabe en betingelserne for en god aften, så hvorfor er det, at du ikke gør det, når det handler om dig selv. Dæk op til gode renserutiner med en blød bademåtte at stå på, et duftlys og musik, der gør dig glad, blomster eller hvad du bedst kan lide. Hey, you are worth it.

Vil du også have invitation til den slags forkælende skønhedsevents, så er det blot at tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

5 Kommentarer

 • Svar
  Mie K.
  8. februar 2014 kl. 16:01

  Hej Charlotte,
  Jeg er på udkig efter den perfekte røde neglelak – nogle forslag? Sommeren (og forhåbentlig resten af mit liv ;)) skal tilbringes i Frankrig, hvilket er lig med røde negle og læber!

  Tak for hjælpen og god weekend!
  Kh Mie

 • Svar
  marlene schou knuthsen
  8. februar 2014 kl. 17:51

  Kære Charlotte, jeg vil bare sige tak for dit indlæg i tirsdags. Det var utrolig inspirerende, og du er super på en scene. Din power point var enkel og smuk at se på, det betyder meget for en æstetiker som mig:-) Lidt kikset at de andre ikke havde fået oversat den sidste del af deres præsentation. Du var by far den mest prof. Jeg havde taget min datter på snart 12 med, og hun var også solgt – ja faktisk så meget at hun lokkede mig til at købe børsten, og vi har ikke fortrudt. KH Marlene

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. februar 2014 kl. 17:36

  Kære Mie,

  Åh, det lyder dejligt med sommer i Frankrig (og resten af livet dernede ville da heller ikke være dårligt). Og ja, på fransk står den absolut på røde lakker og læber. Der er jo masser af smukke røde lakker, men når det kommer til de klassiske røde tæller nogle af mine egne favoritter disse: Chanel Rouge Rubis, Nars Tomorrow’s Red Nail Polish og Essie Truly Red.

  Husk at downloade min gratis Paris-guide, hvis din tur går gennem Paris. Du finder den lige her: https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2013/06/CharlotteTorpegaard_GuidetilParis.pdf

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. februar 2014 kl. 18:02

  Kære Marlene,

  Mange tak for din søde tilbagemelding (og tak for sidst, ikke mindst). Det er jeg virkelig glad for at høre! Og ja, der er ikke noget som døtre, der kan lokke;) Dejligt at hun allerede interesserer sig så meget for sin hud. Det kan kun skabe gode vaner fremover. Hils hende mange gange og husk endelig at I skal have separate børstehoveder, hvis I bruger Clarisonic-børsten begge to.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie K.
  9. februar 2014 kl. 18:13

  Tusind tak for altid hurtig tilbagemelding, Charlotte! Disse farver er fluks tilførte, og i sær Chanel og Nars tiltaler mig, for franske det er de jo! 🙂

  Mange tak endnu engang, og ha’ en dejlig søndag aften!
  Kh Mie

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...