I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Fordi I er søde!

Forleden lovede jeg at råde lidt bod på mine sene svar og tilbagemeldinger til jer her på skønhedsbloggen. De sidste par uger har jeg haft lyntravlt med en masse spændende projekter (mød mig fx til Magasins VIP-aften på torsdag den 6. september, hvor jeg er vært – læs mere her), og der er mange flere i kikkerten. Men jeg elsker jeres kommentarer, spørgsmål og hilsner, og vil mægtig gerne vise jer, at jeg sætter stor pris på dem. Derfor har jeg fået fingre i ikke mindre end 5 stk af Stella McCartneys fine, fine LILY-parfume, som jeg trækker lod om blandt alle, der skriver kommentarer, spørgsmål og hilsner i kommentarfelterne her på skønhedsbloggen i løbet den denne uge. Bare skriv, hvad der falder dig ind, tanker om indlæggene, tips om andre skønhedsprodukter, eller skønhedsspørgsmål, du altid har villet have svar på. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra jer, og lover at være klar på tasterne. LILY-parfumen, som er opkaldt efter Stella McCartneys far Paul McCartneys kælenavn til hendes mor, kan du læse meget mere om her

Don’t miss out on the chance of winning one of my favorite perfumes, Stella McCartney’s LILY-fragrance named after Stella’s fathers love of her mother: Linda I Love You. Just write me a comment, a question or a regard through out this week, and you are part of the competition. 

Foto: Stella McCartney

131 Kommentarer

 • Svar
  Nanna F
  29. august 2012 kl. 14:51

  Skøn konkurrence!
  Jeg elsker din blog, jeg kunne godt tænke mig du kunne appellere til os unge teenagere, som døjer med træls hud. Så er nok så mange produkter og læbestifter ikke nok, hvis huden er uren 🙂 (altså, man føler det er “lige meget, hvis ens hud er grim). Håber du forstår.
  Men verdens skønneste blog du har dig, jeg er MEGET glad for at læse den. :o)
  DBH Nanna

 • Svar
  Pernille Aaby
  29. august 2012 kl. 15:51

  Jeg synes, at historien bag parfumens navn er så sød. Der er lige før jeg fristes til at købe den pga. navnet 😉

 • Svar
  Mathilde Gøtke
  29. august 2012 kl. 16:10

  Det lyder sørme lækkert 😉

 • Svar
  Birgitte Linstow
  29. august 2012 kl. 16:16

  Nej hvor det lyder lækkert. Kan desværre ikke deltage den 6, sep, men vil gerne vinde denne duft 🙂

 • Svar
  E
  29. august 2012 kl. 16:29

  Elsker den duft! Ville være den perfekte duft til efteråret 🙂

 • Svar
  Pernille Larsen
  29. august 2012 kl. 16:31

  Alene navnet kunne få mig til at købe den 😉

 • Svar
  Christina
  29. august 2012 kl. 17:31

  Har fået så mange gode råd og har allerede købt el planlagt de næste køb efter dine henvisninger, selv om jeg ikke har fulgt med så længe. Men dejligt at man slipper for fejlkøb .

 • Svar
  Maria S
  29. august 2012 kl. 18:03

  Hvilket sødt initiativ. Jeg synes ikke, det virker som om, du har forsømt bloggen. De spændende opdateringer kommer stadig dagligt 🙂

 • Svar
  BETINA ZACHARIASEN
  29. august 2012 kl. 18:17

  Skøn skøn give-away….Sikke en smuk flakon…Kunne virkelig godt trænge til at få udvidet mit parfume-univers, så ville være super lækkert med en ny duft…;O)

 • Svar
  Bente
  29. august 2012 kl. 18:17

  En hyldest til en hustru og mor. Smukt. Håber at vinde.

 • Svar
  Metteline
  29. august 2012 kl. 18:18

  Uhm, sikke en skøn præmie – navnet på parfumen er bare så fint 🙂 Jeg elsker tiden lige nu, hvor der hver uge kommer nye efterårskollektioner fra kosmetikfirmaerne. I hvert fald bliver de omtalt nu, og så kommer de ligeså stille i butikkerne efterhånden.- Ikke at jeg har råd til at købe alt det, jeg forelsker mig i, men jeg kan bruge lang tid på at finde lige præcis det, jeg allerhelst vil kigge nærmere på. Skal det være pink og lilla? Nudes? Koboltblå eyeliner? Glitrende gloss eller brun læbestift, som matchede vores Doc Martens så fint i 90erne? Skal man gå efter paletterne, som aldrig bliver brugt op alligevel, eller shoppe rundt efter singles? Anyway, hyggeligt er det!! 🙂 Tak for en skøn blog!

 • Svar
  Mette
  29. august 2012 kl. 18:37

  Nyder at læse dine indlæg.

  Ville du evt. kunne lave et lille indlæg om hvordan man bliver mørke rander kvit eller dækker dem på en naturlig måde?

 • Svar
  jette tholstrup jensen
  29. august 2012 kl. 18:46

  Hej Charlotte, det lyder spændende med parfumen 🙂 jeg har haft købt den fantastiske parfume men uheldigvis tabte jeg den på badeværelset så der duftede rigtig dejligt derude men jeg blev bare ked af det, så ønsker mig den virkelig igen. Og Charlotte tak for de svar du altid har givet mig og fordi du gjorde mig opmærksom på den fantastiske parfume fra Maison den blir jeg aldrig træt af 🙂 kh Jette

 • Svar
  Nina
  29. august 2012 kl. 19:21

  Kære Charlotte

  Så vil jeg da benytte anledningen her til at stille dig et spørgsmål, jeg længe har tænkt over:

  Udløbsdatoen på hårprodukter – hvor seriøst skal jeg tage den?

  Hvis det var noget, jeg puttede på min hud, ville jeg selvfølgelig respektere den (tro mig, har læst din bog, og den fik mig til at smide EN MASSE alt for gamle produkter ud). Men når det nu er til håret, og det kun kan holde sig i 12 mdr.

  I mit tilfælde drejer det sig om shampoo og balsam fra Philip B (der jo er fyldt med naturlige ingredienser), som nærmer sig de to år. Aftager virkningen simpelthen?
  Jeg vil så nødigt smide dyre, lækre produkter ud, men det er også fjollet at bruge tid på noget, der ikke er effektivt længere…

  Tak for god og nyttig læsning, altid.

  Kh Nina

 • Svar
  Rikke
  29. august 2012 kl. 19:25

  Det er altid spændende at prøve nye dufte. ☺

  Tak for en skøn blog med en masse gode tips. Jeg har fulgt dig fast, siden jeg faldt over dig i et magasin.

  Jeg håber, konkurrence falder til min fordel, så jeg forhåbentligt kan give mine læsere en god anbefaling.

 • Svar
  Stine
  29. august 2012 kl. 20:02

  Jeg kunne godt tænke mig at du lavede et indlæg m dine bedste produkter til hverdags Make up 🙂

 • Svar
  Thilde
  29. august 2012 kl. 20:10

  L.I.L.Y – en kærlighedserklæring af de store!

 • Svar
  Ninna
  29. august 2012 kl. 20:12

  Hej Charlotte. Jeg ved godt, at det måske er lidt off topic. Men har de overvejet at ændre bloggens layout lidt? Evt. bare lave lidt flere afsnit. Nogen gange kan tekst-blokken nemlig virke lidt massiv og uoverskuelig. Og det er jo synd, når den er spækket med guldkorn 😉
  Mange hilsner,
  Ninna

 • Svar
  Anja
  29. august 2012 kl. 20:25

  Min nye yndlingsduft, efter der netop er brugt op! Perfekt tidspunkt at vinde en ny… Jeg håber

 • Svar
  Marianne L
  29. august 2012 kl. 20:26

  Hej Charlotte,
  Elsker din blog, følger den trofast og klikker ind HVER dag !! Det kunne være skønt at blive den lykkelige ejer af denne fine parfume 🙂

 • Svar
  Christine
  29. august 2012 kl. 20:31

  Jeg har et lille tip: På onsdag, d. 5.september, lancerer de fire smukke børnebørn Viginie, Claire, Prisca og Jenna til grundlæggeren af Clarins, Jacques Courtin-Clarins, deres eget skønhedunivers med tips og trick og videoer indenfor mode, kultur og selvfølgelig skønhed. Hvem vil ikke gerne ligne en lækker, velplejet, elegant og sofistiskeret parisenne?

  http://beautyflashblog.com/about-us

  Mange kærlige skønhedshilsner
  Christine

 • Svar
  Birgit
  29. august 2012 kl. 21:07

  Ih det lyder alt for godt. Jeg ved godt den kan købes her i DK nu, men ville have købt den i NY før den kom hertil og da kunne jeg ikke finde den, selvom jeg havde læst om den hjemmefra. Kigger også altid efter tips på din blog før jeg rejser udenlands 😉

 • Svar
  Karin Pihl Rasmussen
  29. august 2012 kl. 21:15

  Bare at komme i besiddelse af den smukke flakon,det ville være en gave i sig selv.

 • Svar
  Lise
  29. august 2012 kl. 23:10

  Jeg vil rigtig gerne vide mere om anbefalelsesværdige ansigtsbehandlinger, især nogle der kan reducere spor efter ar og hjælpe til at forny huden.

 • Svar
  Jane Stephanie Rudolf
  30. august 2012 kl. 09:12

  Sikke en fin mulighed at give sine læsere. Jeg elsker din side, jeg elsker ALT, hvad der kan kategoriseres som skønhedsprodukter. Jeg er også vild med “indpakningen” – altså æskerne. Især Dior og Guerlain’s design af lækre make-up produkter kan gøre mig blød i knæene. Jeg synes det er en fryd, når disse godter ligger i min toilettaske. Lyder det mærkeligt? Ja, det er det nok også!
  Jeg vil derfor skåne jer for at høre om min interesse for parfumer.
  Tak Charlotte for dine gode råd! Jeg nyder siden rigtig meget!

  Kærligst
  Jane Stephanie

 • Svar
  Julie
  30. august 2012 kl. 10:18

  Hvor er det bare en fin idé Charlotte. Det er det jeg elsker ved blogmediet – at der er kontakt mellem skribent og læser, og at vi som læsere kan blande os i debatten og få svar på alle de mange spørgsmål man ligger inde med.

 • Svar
  Kristiane
  30. august 2012 kl. 11:40

  Kære Charlotte,

  Frem for alt tak for din skønne blog.
  Du fortalte på et tidspunkt om engelske læger der blandt andet bruger skønhedsrutiner som led i behandlingen af depression, det kunne være sjovt at høre mere om dette emne. Jeg synes der er meget selvstøtte i at pleje kroppen, så det giver god mening.
  Ps. Den ser godt nok lækker ud den parfume 🙂

 • Svar
  Aase Oeverdick
  30. august 2012 kl. 12:36

  Kære Charlotte, tusind tak for dine altid gode, spændende, inspirerende og ikke mindst brugbare råd og tips, jeg må da indrømme jeg har brugt rigtig mange af dem. Ny parfume er da altid spændende, især hvis man kunne være så heldig at vinde, denne dejlige LILY duft 🙂
  Knuzz Aase 🙂

 • Svar
  Mette L. T.
  30. august 2012 kl. 12:45

  Lækker præmie, som jeg gerne vil følges ind i efteråret med 🙂

  Jeg kunne godt mig et indlæg om de hormonelle påvirkninger af huden – fx overpigmentering efter graviditet og uren hud, selvom man er langt oppe i 30’erne og har gode renserutiner mv.
  Derudover mangler jeg lidt input ift. øjencremer – dine favoritter og gerne underbygget med testresultater osv.

  Tak for en dejlig blog, som jeg dagligt tjekker ud 🙂

 • Svar
  Emma s
  30. august 2012 kl. 14:37

  Så krydser jeg fingre! 🙂

 • Svar
  Mille
  30. august 2012 kl. 15:46

  Først og fremmest tak for en super god og inspirerende blog! Jeg er gravid med mit første barn, og vil i den forbindelse gerne høre, om du kan anbefale noget duft-halløj, som ikke indeholder parfume? Har hørt, at Tromborg skulle have noget uden allergifremkaldende stoffer, men findes der virkelig ikke andre end Tromborg? Bare fordi man er gravid, vil man jo stadig gerne kunne dufte godt. Vil dog gerne, så vidt som muligt, holde mig for parfumer…

 • Svar
  Mette Sarme
  30. august 2012 kl. 17:02

  Hvad er dit bedste tip mod bumser? 🙂

 • Svar
  vivian
  30. august 2012 kl. 22:32

  Jeg vil bare sige dig rigtig mange tak for en fantastisk blok. Der er altid svar at hente og efter at have klikket ind på din blok, har jeg altid et smil på læben. Havde det ikke været for blokken her og dine oplæg om hårbørsterne fra Mason Pearson og diverse tips til at pleje håret, så havde jeg aldrig haft så flot hår som jeg har nu. Håret har det bedre end nogensinde og det smitter. Så derfor: Tusinde tak. smiler.

 • Svar
  Stylekat
  30. august 2012 kl. 22:37

  Hej Charlotte, hvad bliver der egentlig af din bog Yummy Mummy? Hvornår skulle den udkomme? Synes godt lige du kunne se at få den på gaden snarest, da jeg får barn om 2 måneder og elsker skønne råd ; )

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2012 kl. 23:17

  Kære Nanna,

  Tak for din hilsen, og det gør jeg rigtig gerne. Appellerer til alle jer smukke teenagere, der har brug for gode tips til huden i en ofte udfordrende periode. Jeg skriver rigtig gerne mere om det her på skønhedsbloggen (og måske endda i en skønhedsbog), og indtil da kan du finde en del tips i en mini-guide, jeg lavede på et tidspunkt. Den starter her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/fa-bugt-med-uren-ung-hud/2010/07/

  Jeg er helt enig. Grundlaget skal være i orden, før makeuppen sidder flot.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2012 kl. 23:22

  Kære Mette,

  Tak for din søde hilsen, og jeg iler fluks med en lille guide, jeg har lavet, netop om mørke rande. Der er masser af tips at hente, og den kan downloades ganske gratis lige her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/værsgo-en-gave-til-dig/2011/03/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2012 kl. 23:32

  Kære Ninna,

  Mange tak for din kommentar, som bestemt ikke er ‘off topic’. Jeg er glad for, at du vil bruge tid på at skrive det til mig, og vi er faktisk i gang med at gøre noget ved det hele. Men jeg lader mig ofte rive lidt med (det er en gammel magasinskade, hvor jeg har været vant til at bolte mig med meget mere plads end der er sædvane for på nettet).

  Det er ikke sådan, når man har en masse på hjerte. Jeg skal absolut have din kommentar i tankerne.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  F. Madsen
  31. august 2012 kl. 02:12

  Elsker Parfume – og makeup-tips 🙂

 • Svar
  Maya Stoltze Westander
  31. august 2012 kl. 09:58

  Åh et lækkert classy design. 🙂

 • Svar
  Sofie
  31. august 2012 kl. 10:00

  Hejsa 🙂

  Kunne godt tænke mig guide til hvordan man fx kan gøre noget ved røde kinder. Har arvet permanent røde kinder efter min far, og et lag foundation er bare ikke nok! Skal jeg bare leve med det? Eller er der en god måde at lægge makeup, som komplimenterer det på en eller anden måde?

 • Svar
  Rikke
  31. august 2012 kl. 10:01

  Skøn parfume – flot “flakon”. Dejlig dame. Ville rigtig gerne eje den og have den stående på min badeværelseshylde! Tak :-)MVH Rikke

 • Svar
  Betina
  31. august 2012 kl. 10:01

  Hej Charlotte,
  Uha sådan en vil jeg gerne vinde.
  Mit spørgsmål går på hvad man helst skal bruge af foundation/pudder når man er nået forbi de 30..ahem. Jeg kan ikke helt finde ud af det nemlig. Ligeledes skal det også dække mine porer, uden at se for ‘kaget’ ud.

  Tak!

  KH Betina

 • Svar
  Blondie1
  31. august 2012 kl. 10:02

  Åhhh den er SÅ skøn den duft…. Desværre bare så svær at opdrive her på lille Fyn

  Den ville virkelig pynte på min hylde, uhmmmmm 🙂

 • Svar
  Heidi
  31. august 2012 kl. 10:04

  Jeg kunne godt tænke mig at overraske min smukke datter med en LILY parfume. Det ville hun blive glad for…
  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig hvis du en dag kunne skrive en lille guide til valg af makeupbørster- og pensler. Skal man vælge naturhår eller syntetisk hår. Hvad bruger man en flad pudderbørste til. Hvordan vasker man børsterne osv.
  Rigtig god dag 😉

 • Svar
  Annemette Klemmov
  31. august 2012 kl. 10:05

  Jeg er så glad for dine gode og nyttige råd og glæder mig til at få en mail fra dig om de ting der er vigtig for enhver pige/kvinde at vide og når man som jeg ikke har tid til at gå i butikker, de er også uovrskuelige. Du er skarp og jeg ved at når du anbefalder noget , så holder det. TAK

 • Svar
  Birgitte
  31. august 2012 kl. 10:05

  Kære Charlotte

  Fantastisk sød tanke med navnet på parfumen. Mon der kommer en til mænd, der hedder PILY??

  Hvad skal jeg bruge, når jeg ikke er vild med tyk fed flydende foundation. Jeg er snart 54. Min hud er rigtig ok, men lidt tør. Jeg cykler meget, så makeup skal helst ikke sidde i striber, når jeg kommer frem! Hvad er dit forslag? Hele sommeren bruger jeg ikke noget om dagen, men løs pudder, hvis jeg skal noget!

  KH Birgitte

 • Svar
  Annemette Klemmov
  31. august 2012 kl. 10:06

  Jeg er så glad for dine gode og nyttige råd og glæder mig til at få en mail fra dig om de ting der er vigtig for enhver pige/kvinde at vide og når man som jeg ikke har tid til at gå i butikker, de er også uovrskuelige. Du er skarp og jeg ved at når du anbefalder noget, så holder det. TAK

 • Svar
  Patricia
  31. august 2012 kl. 10:07

  Jeg bruger kun Stella McCartneys parfumer, så er STOR FAN og vil super gerne vinde den lækre nye parfume. Og så er historien bag den jo fantastisk – hvis jeg kunne, havde jeg også opkaldt en parfume efter min fantastiske mor.

 • Svar
  Julie
  31. august 2012 kl. 10:09

  Ih, ELSKER io forvejen hendes andre parfumer så denne må da være intet andet end skøn også 🙂

 • Svar
  SussiQ
  31. august 2012 kl. 10:12

  Kunne godt bruge ny skønt duft efter mange år med Guerlain’s Herba Fresca, så jeg krydser fingre:-) kh

 • Svar
  Lone
  31. august 2012 kl. 10:17

  Jeg ville elske, elske, elske at vinde denne parfume…. Trænger til et nyt pust på så mange måder.

 • Svar
  Helene Persson
  31. august 2012 kl. 10:17

  Kær historie – og kender faktisk ikke duften så derfor vil det være ekstra lækkert at kunne vinde den parfume. Ha´ en dejlig weekend <3

 • Svar
  Camilla Louise Kristensen
  31. august 2012 kl. 10:17

  LILY er så fin, og navnet gør den bare endnu finere. Den må gerne stå på mit toiletbord 🙂

 • Svar
  Sidsel
  31. august 2012 kl. 10:18

  Jeg vil starte med at sige at det er en skøn blog du har! Jeg synes det er dejligt at mange af tipsene og rådene er nemme at gå til/brugbare i hverdagen, og ikke kun omhandler nye dyre luksusprodukter – selvom disse seføli også er spændende at læse om 🙂
  Jeg er ikke så god til at skrive kommentarer, selvom jeg ivrigt læser med på sidelinjen – men chancen for at vinde denne parfume kan jeg ikke gå glip af! Lige nu ville den udvide min parfumekollektion med 100% og det ville da ikke vaere dårligt!

  Har iøvrigt lige genlæst guiden om mørke rande under øjnene – og vil i den forbindelse videregive et lille tip jeg har fået af en veninde. Rande under øjnene og især hævede/posede øjne kan (ifølge min veninde) forværres hvis man spiser meget salt – så efter en aften med pizza, chips eller lignende skal man prøve at sove med hovedet lidt højere, evt bare med en ekstra pude under. Plus seføli alle dine andre fine tips!

 • Svar
  Beam
  31. august 2012 kl. 10:23

  Du er fantastisk! Jeg er vild med dine tips og din indbydende blog! God weekend – og så krydser jeg selvfølgelig fingre for at vinde.

 • Svar
  Mia Clement
  31. august 2012 kl. 10:25

  Historien bag denne parfume er bare så fantastisk. En ting er at Paul fandt på et SÅ romantisk kælenavn til sin hustru, men Stella har videreført sin egen kærlighed til sin mor ved at opkalde parfumen efter hende – og på den måde har hun spredt det kærlige budskab ud i hele verdenen. Hvem vil ikke eje en parfume, fyldt med kærlighed? Jeg vil i hvert fald gerne – måske bringer den også kærlighed ind i MIT liv, og ikke kun min kærlighed til mig selv. Der er allerede gjort plads på hæderspladsen ude i mit badeværelse…

 • Svar
  Lina Mathiassen
  31. august 2012 kl. 10:26

  Hvor fint 🙂 jeg vil rigtig gerne vide mere om primere og tænkte at spørge dig, om du vil tage “emnet” op.. had får jeg ud af at bruge en primer? er den nødvendig til daglig? Jeg bruger Tromborgs mineralpudder, men kunne egentlig godt tænke mig at prøve en creme med farve (ikke rigtig foundation), og i den forbindelse kunne jeg godt bruge gode tips og tricks 🙂 gerne konkrete produktforslag 🙂 på forhånd mange tak!

 • Svar
  Pia
  31. august 2012 kl. 10:30

  Lækker duft – den vil jeg gerne vinde:-)

 • Svar
  Ursula
  31. august 2012 kl. 10:31

  Sikken en dejlig historie. Det er få mennesker – og især inden for showbusiness – der holder så meget sammen og af hinanden, som Paul McCartney og hustruen Linda. Desværre gik hun bort alt for tidligt. Dér kan man se, at selvom der er penge nok i ryggen, så nytter det ingenting, når det gælder sygdom.
  Ikke desto mindre er det rigtigt kærligt, at datteren Stella producerer en duft med moderens kælenavn. Det er da kærlighed!!

  Tak for din skønne blog og hjemmeside.

 • Svar
  mette mari jensen
  31. august 2012 kl. 10:33

  Skoent navn, hvordan er fragrancen?

 • Svar
  Sidsel
  31. august 2012 kl. 10:43

  Skønt! Lyder som noget jeg godt kunne bruge derhjemme 🙂

 • Svar
  Louise O
  31. august 2012 kl. 10:44

  Jeg var rigtig glad for Stellas første parfume, så mon ikke den her er lige så dejlig?

 • Svar
  Maria
  31. august 2012 kl. 10:49

  Kære Charlotte
  Jeg syntes at det lød så godt med den bliss oxygen maske (var det det den hed?)som du beskrev og som man kunne vinde her. Ved du om man kan købe den et sted i København?
  Lily-parfumen ser godt nok luksuriøs ud. Den vil se flot ud på mit mahogni chatol. Jeg elsker parfume og tager ofte lidt for meget på. Det synes jeg er pariser-agtigt.
  Hilsen Maria

 • Svar
  Mette
  31. august 2012 kl. 10:49

  L.I.L.Y. = Linda I Love You.
  Så rørende, jeg tænker på Linda og Paul McCartney: Deres liv sammen, Beatles og børn, tiden… 60’erne og 70’erne; det er jo historie og en del af mit liv… min ungdom.
  Dejlige minder….
  Og til dig, Charlotte tak for en skøn side med masser af tips og idéer, trends og tanker.
  Ha’ en dejlig dag!
  De bedste hilsner fra Mette

 • Svar
  Louise R
  31. august 2012 kl. 10:52

  Hej Charlotte.
  Skøn blog, skøn konkurrence- jeg melder mig under spørgsmålsfanerne……
  Kunne man tænke sig at “Magadullen” i Århus kunne lave et arrangement som det du skal være vært for i København????
  Mange hilsner fra
  Louise

 • Svar
  Sascha Vildung
  31. august 2012 kl. 11:03

  Kære Charlotte.
  Har længe gerne ville skrive til dig, så dette er jo en oplagt mulighed ;0)
  Det drejer sig om Mason Pearson børsten, som du og andre roser rigtig meget. Jeg har natur-krøl og ikke et sted, kan jeg læse mig frem til brugen af Mason Pearson børsterne og krøllet hår! – men måske egner den sig bare ikke til det? Jeg kunne bare så gerne ønske mig at slippe for kruset og uglet hår, så det engang imellem kunne hænge løst :0)

  ….. Håber at høre fra dig og 1000 tak for alt det skønne du deler med os.

  Hilsen Sascha

 • Svar
  Emilie
  31. august 2012 kl. 11:06

  Hej Charlotte.
  Jeg vil også benytte muligheden for at bede om dit helt ærlige bud på en super hårtørrer. Hvilken en bruger du selv. ? Jeg har en 16-år gammel hårtørrer som virker fortrinligt, men jeg fornemmer ligesom at der er sket en udvikling inden for hårtørrere, som jeg kunne få gavn af, ved at investere i en ny hårtørrer. Jeg har langt hår, rimelig kraftigt og tendens til lidt småkrøller og krus.
  Hvad bruger du selv?
  Og er det meget, hvis de vejer 600 gr?
  Da min nuværende egentlig fungerer fint, vil jeg rigtig gerne være sikker på, at den jeg køber er bedre. Hvis du forstår 😉
  Og kan du anbefale en god rundbørste? Det ku jeg læse du selv bruger. Men hvilken?
  På forhånd mange tak for hjælpen.

  Bedste hilsner
  Emilie

 • Svar
  Julie
  31. august 2012 kl. 11:17

  Hvis duften er lige så fantastisk som den ser ud, vil jeg da krydse alt for at vinde;)

 • Svar
  Mathilde
  31. august 2012 kl. 11:18

  Fordi du er så sød! – tillader jeg mig i denne kommentar, til et fint indlæg, at efterspørge lidt hjælp til øjenbryn. Da jeg desværre ikke lige som Julia Restoin-Roitfeld efter ordre fra hverken min mor eller andre (henvist til dit indlæg den 20.), har ladet mine øjenbryn gro, men derimod har plukket dem siden jeg var 16 år, vil jeg gerne bede om lidt professionel hjælp. Jeg har aldrig skamplukket mine bryn, men jeg ønsker nu alligevel, at de syner tykkere og kraftigere end de gør af natur. Jeg vil derfor spørge dig, om du har nogle gode råd eller lignende til make-up til øjenbryn? Jeg bruger pt. suqqu’s eyebrow liquid pen, men den fås ikke i Danmark, og jeg har ellers ingen erfaring med produkter til øjenbryn.
  Må du have en god dag,
  Mathilde

 • Svar
  Christine
  31. august 2012 kl. 11:23

  Hej!!, 🙂

  Superskøn parfume! Og historien bag, gør det hele lige en tand mere attraktivt.

  Kunne godt tænke mig at der var artikler om uregerligt hår? Specielt hår der kruser og lever deres eget liv.

  Synes forresten du gør det skidegodt!

 • Svar
  Winnie
  31. august 2012 kl. 11:24

  MMMMmmmm! lækker konkurrence + jeg glæder mig til Magasin-eventen!

 • Svar
  Ida Bagnegaard
  31. august 2012 kl. 12:30

  Sikke et fint initiativ! Jeg elsker navnet på parfumen, det er så sødt!
  Der er ikke mange gode danske skønhedsblogs, men din er en jeg følger. Jeg kunne godt savne noget med hvilke produkter, du har prøvet og kan anbefale indenfor fx make up, hårprodukter, hudpleje, pg evt mere detaljeret. Samt selvfølgelig en beskrivelse af hvorfor.

 • Svar
  Lone Andersen
  31. august 2012 kl. 12:44

  ønsker mig denne parfume ” so much”

 • Svar
  Iris
  31. august 2012 kl. 12:47

  Der går ikke en dag, hvor jeg ikke priser mig lykkelig for at være blevet introduceret til Charlottes univers! Utallige tips og råd til løsning af diverse problemer med hud og hår – gode gammeldags råd, som min generation ikke er blevet indtroduceret til eller har glemt – og nyheder indenfor kosmetik, hud- og hårpleje og dufte, som højst sandsynligt var gået min næse forbi !
  Jeg ser altid frem til at deltage i Charlottes spændende ,lærerige arrangementer hvor der også altid er plads til et godt grin og sidst deltog jeg i et arrangement, der blev holdt hos Hårklinikken i Amaliegade i København. Tyndende og dårlig hårkvalitet er et problem for mange kvinder (inkl. mig selv) men fortvivl ikke ! Der er hjælp at få ! Kort tid efter arrangementet, bestilte jeg tid til konsultation hos Hårklinikken og er nu igang med behandling af hårbunden og håret med ekstrakt og shampooer – og kan allerede efter 3 måneder se og mærke, at hårbunden er blevet tættere og håret er blevet mere blankt og levende. Jeg kan næsten ikke vente med at se og mærke det endelige resultat når jeg bliver færdig med behandlingen ! Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang lang tid, og noget af det vi kvinder nok frygter mest, er at miste håret. Jeg sender en stor tak til Charlotte for at have introduceret mig for denne viden og mulighed for igen at få et sundt og flot hår!!
  Spændende med ny duft fra Stella McCartney – og jeg er ikke tvivl om, at den er lige så elegant og stilfuld som hendes tøj og øvrige produkter. Glæder mig til at dufte til den !

 • Svar
  Signe ML
  31. august 2012 kl. 13:06

  Dejlig blog og dejligt med nogle lækre konkurrencer 🙂 Dog er jeg så ked af at jeg har fundet en god blog, og alt hvad der foregår af skønne events så altid skal ske i Kbh.. Med undtagelse af nogle få i Århus… Det kunne være skønt at hive nogle events til smukke Fyn, især Odense, hvor vi også er mange der nyder skønhedstips 😉 Og er lidt trist hvis hele verden skal dreje sig rundt om KBH altid, ikk? Men fantastisk med en lækker duft, og navnet er jo perfekt og får en til at ville have lidt af den kærlighed selv 🙂
  Keep on writing – I’ll keep on reading 😉

 • Svar
  Lisbeth
  31. august 2012 kl. 13:13

  Det er en sød historie og en fantastisk fin parfume. Jeg har et skønhedsspørgsmål, som jeg meget gerne vil høre om. Jeg har lige fundet ud af at jeg er gravid og vil derfor gerne have alle dine fifs til de rigtige produkter jeg må eje. 🙂

 • Svar
  Tanja Olesen
  31. august 2012 kl. 13:38

  Kære Charlotte.

  Super Super Super dejlig skønhedsblog du har. Her er altid de bedste tips og ideer. Jeg har din “skønheds bibel no. 1”. Hvornår kommer den næste…? Lily parfumen er så smuk. Vil elske at vinde den, og dermed føle lidt ekstra “glamour og luksus” som travl mor til 2 skønne unger… De Bedste Hilsner
  Fra Tanja:)

 • Svar
  Maria
  31. august 2012 kl. 13:58

  Hjem fra skole, en tur på den bedste skønhedsblog og hvad kan så være bedre en en konkurrence? 😉 Jeg vil bare takke for en helt igennem dejlig blog og vil selvfølgelig meget gerne vinde denne lækre parfume, krydser fingre 🙂

 • Svar
  Eva Lind
  31. august 2012 kl. 14:20

  Hej Charlotte. 1ste gang jeg er på bloggen. Nyder altid at følge dine fine indlæg og finder stor inspiration. Et please…jeg er 58 (lige) har 90% gråt hår og bryder mig ikke om at gå med make-up. For ikke helt at ligne udskidt æblegrød, hvad er dit bedste råd til lidt “knald” på. Kommer ofte til at ligne en klovn, hvis jeg experimenterer lidt og det er jo ikke meningen…less is more eller hva? KH Eva

 • Svar
  Janne
  31. august 2012 kl. 14:44

  Sikke en fin flacon og en fin historie bag navnet. Jeg er sikker på at parfumen vil være en dejlig lækkerhed i de mørke vintermåneder, som der er mange af her i Grønland hvor jeg bor. Hvis ikke jeg er så heldig at vinde parfumen, så må jeg hellere smutte forbi taxfree og bare liiige kigge på den, når jeg skal hjem på ferie om en måneds tid 🙂

 • Svar
  Mie skriver
  31. august 2012 kl. 14:45

  Jeg elsker din blog! Den er meget inspirerende og dine indlæg er ikke så “mainstream” – man læser altid om noget nyt og anderledes og ikke bare om kedelige og ensformige skønhedsprodukter!:-)
  Lækker konkurrence!:) Virkelig en sød historie bag parfumen, håber jeg vinder!
  XOXO Mie S. 😉

 • Svar
  Maria
  31. august 2012 kl. 14:46

  Wow, at vinde en L.I.L.Y duft ville da være totalt optur! Jeg er nemlig fattig studerende (trods mine 33 år), og har ikke købt ny duft i 100 år (føler jeg)!
  Derudover har jeg et spørgsmål; jeg lider forfærdeligt meget af acne og får også ofte en masse sorte hudorme. Virkeligt irriterende, da jeg jo er i en alder der indikerer, at jeg også skal bruge hudpleje til de tidlige rynker.
  Findes der en hudplejeserie/ et produkt, der tilgodeser både rynker og bumser?
  Tak for en fantastisk skønhedsblog!

 • Svar
  amalie e.
  31. august 2012 kl. 14:58

  Åh Stella <3

 • Svar
  inga sejane hansen
  31. august 2012 kl. 15:02

  Skal vi ikke forkæle vores mænd og kærester med noget godt for deres ansigt,fødder,hænder:-) Vi kan da indrømme vi kan lige når mænd er velplejet og de kan faktisk også godt selv lide at blive plejet (selv om de ikke siger det) 😉 Måske et lille tip hvad er det bedst til fx mands ansigt fordelt i ældergruppen?:-)

  Ja og Bloggen er fantastisk !:-) og der et konkurrencen også <3

  kn Inga

 • Svar
  Pernille Kirkegaard
  31. august 2012 kl. 15:18

  Hej Charlotte.
  Jeg elsker din skønhedsblog her og læser altid dine nyeste indlæg og har selvfølgelig sørget for at tilmelde mig nyhedsbrevet også. Derudover har du hjulpet mig igennem rigtig, rigtig, rigtig mange skønhedskriser og givet mig utallige mange gode tips gennem din skønne bog: “Skønhed kommer indefra – men lidt læbestift skader jo ikke”. Jeg har fyldt bogen med stickers og noter og slår tit op i den. Så TAK for den! 😀
  Jeg håber fortsat at kunne følge dig i rigtig mange år!

 • Svar
  Mette R
  31. august 2012 kl. 15:20

  Åhhh elsker Stella´s parfumer, håber den bliver en del af min “efterårsgarderobe”

 • Svar
  Susanne Rubech Romme
  31. august 2012 kl. 16:07

  Hej Charlotte,
  tak for en rigtig god skønhedsblog – det er svært at supplere med forslag, men, hudplejeverdenen er en jungle, måske du kunne vælge at give baggrundsoplysninger for nogle af mærkerne i fremtiden; hvad er baggrunden for firmaet, hvad er deres fokus, økologisk, halvøkologisk, hvad er deres styrker og svagheder. Alle mærker er jo de bedste til al ting, når man læser på deres egne hjemmesider eller taler med deres konsulenter!
  Vi ses den 6/9.
  I øvrigt, skøn historie om den skønne parfume.

 • Svar
  Anne
  31. august 2012 kl. 16:54

  Jeg elsker flotte parfume flakoner!
  Men øv – de skal jo helst stå mørkt ikk? …jeg vil ellers så gerne have dem stående fremme. Det ser så lækkert ud. …Ren luksus!

 • Svar
  Jane
  31. august 2012 kl. 17:14

  Jeg ville elske at eje den skønne duft….alene historien bag navnet bringer kærlighed.
  Jeg er flittig læser af din blog:-)

  God weekend!

 • Svar
  Helle R
  31. august 2012 kl. 17:31

  Jeg nyder at læse din blog 🙂
  Hvis Parfumen er lige så lækker som Stellas kollektioner, så er jeg ikke i tvivl om den er lækker.

 • Svar
  marianne
  31. august 2012 kl. 20:31

  Den vil jeg så gerne vinde, elsker at få en kop te og læse din blog..

 • Svar
  Quynh T.
  31. august 2012 kl. 20:42

  Kære Charlotte,

  Tusind tak for denne fantastiske blog! Du inspirerer os med dine ord, billeder og du er altid opdateret med det der foregår i nutidens Danmark.
  Jeg er nu den glad bruger af de skønne Sisley produkter, som du sådan har skrevet så fint om 🙂
  Keep on the good work!

 • Svar
  gitte fabrin olsen
  31. august 2012 kl. 21:02

  hvor kunne det være skønt med en ny duft..

 • Svar
  Cecilie T. Madsen
  31. august 2012 kl. 21:22

  Elsker din blog, det er en man regelmæssigt vender tilbage til, bare til hygge men også når der er noget konkret man gerne vil have råd til, så kan man som regel finde det her hos dig 🙂

  Ønsker mig meget den parfume, ikke kun pga duften men også bare fordi den jo er såååh PÆÆÆN, at det gør helt ondt at se på!! 🙂
  XX

 • Svar
  Maria
  31. august 2012 kl. 23:02

  ET SKØNHEDS TIP

  Når du ser dig i spejlet, ser du så efter hvad du elsker mest?

  Ser du din egen skønhed?

  Smiler du?

  Sagde du lige, “Er der nogen anden grund til at se på sig selv i et spejl?”

  ..smartie,

  For jo mere vi elsker, helt uden grund, jo lettere bliver livet, jo bedre venskaber, og jo lykkeligere stunder..

  Love Rocks!

 • Svar
  Anne-Mette
  31. august 2012 kl. 23:25

  Uhmmmm hvor er den skøn. Vil gerne deltage i konkurrencen og vil gerne opfordre dig til at skrive flere bøger :-))).

 • Svar
  Marie Louise Mogensen
  31. august 2012 kl. 23:28

  Elsker Stella’s første duft og er virkelig spændt på denne nye perle 🙂 har endnu ikke duftet til den! Glæder mig og krydser fingre for at vinde den. Knus

 • Svar
  Liselotte Sandgren
  31. august 2012 kl. 23:39

  Helt fantastisk kærlighedshistorie og spændende duft.
  -Den ønsker jeg mig at vinde…!
  Tak for en altid god blogg…
  God week-end.
  Mange hilsner Liselotte

 • Svar
  Lotte
  1. september 2012 kl. 00:16

  Jeg har haft megen glæde af alle dine gode skønhedstips – både på bloggen her og i din skønhedsbog. Jeg glæder mig til din næste bog kommer på hylderne 🙂 I mellemtiden vil jeg gerne læse endnu mere om grønne skønhedsfavoritter på bloggen..

 • Svar
  helena
  1. september 2012 kl. 01:39

  du og dine hjælpere er bare herlige!

 • Svar
  Ditte
  1. september 2012 kl. 01:56

  Hold da op med søde, sjove intelligente, korte, kærlige, nysgerrige og lange kommentarer! Hvis du er nået helt her ned til min, fortjener du næsten selv parfumen 😉

  Kærligst Ditte <3

 • Svar
  Ranvita de la Cour
  1. september 2012 kl. 08:23

  Det er den mest romantiske historie om en parfume jeg nogensinde har hørt …er rørt til tårer. Har selv netop fået fjernet en cancerknude og kan forestille mig den sorg Stella må have følt og levet med over at miste sin mor. At bære parfumen ville minde mig om at kærlighed varer evigt – no matter what happens …
  Når man er syg går det også op for een, hvor vigtig selvforkælelse er. På hospitalet kom mine veninder med lækre rouger og cremer og det kan altså være højdepunktet på en dag at smøre sig med disse dejlige ting – og en form for healende selvkærlighed. Skønhedsprodukter handler langt fra kun om det ydre eller noget overfladisk – for mig er det “an act of love”, en værdsættelse af krop og sjæl.

 • Svar
  Bodil
  1. september 2012 kl. 09:04

  Åhh den vil jeg gerne eje!

 • Svar
  Mille
  1. september 2012 kl. 09:52

  Kære Charlotte.

  Lad mig starte med at være helt ærlig: Jeg er ikke særlig god til det med skønhed: Tid, penge og evne er et par af mine undskyldninger, så derfor mange tak for en rigtig god blog – dit univers er utrolig gennemført og meget inspirerende. Jeg har altid dårlig samvittighed over, at jeg ikke besøger den oftere.. Tror jeg kunne lære rigtig meget!

  Første gang jeg læste om L.I.L.Y var jeg solgt – mon ikke historien om navnet får enhver kvindes hjerte til at smelte – og den har stået på ønskelisten lige siden. Håber at den en dag bliver fast inventar på min hylde.

  Venlisgt Mille

 • Svar
  annelise Reimer
  1. september 2012 kl. 10:54

  Tak for en super god blogg. En ny parfume er altid spændende selv for en ældre kvinde, så jeg håber at vinde.

 • Svar
  ida sophie
  1. september 2012 kl. 13:40

  da jeg fik beauty mailen fra dig, troede jeg ikke det var rigtigt. min lille skønne nyfødte datter hedder Lily, og hvis den kan dufte i retning af hende, ville det være en fantastisk gave at få.
  kærlige hilsner, og tak for altid aktuelle og brugbare råd! ida

 • Svar
  Anna Kamstrup
  1. september 2012 kl. 13:43

  CILY and your blog 😉

 • Svar
  Maria
  1. september 2012 kl. 16:42

  Jeg elsker denne her parfume – og endnu mere elsker jeg parfumens navn! Det er så forfærdeligt hvordan sygdom kan splitte familier ad. Det lyder som en kliche, men mit største ønske er at ingen andre familier skal blive frataget deres elskede på grund af sygdom.

  Tak for en dejlig skønhedsblog, og skønhedsbog!

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  1. september 2012 kl. 19:29

  Stella Mc Cartney’s LILY- parfume, wowwww den konkurrence deltager jeg MEGET GERNE I, og krydser fingre. 🙂

  Den parfume ville jeg elske at eje!

  Jeg har desværre tabt min parfume her i min sommerferien på glas mosaik gulvet, begge gik istykker. 🙁 Som om det ikke var nok, måtte mureren lave det om 3 gange før fugen passede i farven. BAD LUCK !

  Tusind tak Charlotte for den gode artikel forleden 🙂

 • Svar
  Anne
  1. september 2012 kl. 21:48

  Åh, tænk at få sådan et kælenavn, og så en parfume opkaldt efter det!

 • Svar
  Ann
  2. september 2012 kl. 11:07

  Tusind tak for en lærerig blog med smukke billeder.

  Jeg kunne godt tænke mig at se mere til dine personlige favoritprodukter som du vender tilbage til.

  Krydser mine fingre for lidt LILY-held 🙂

 • Svar
  Winni
  2. september 2012 kl. 12:59

  Holder meget af din blog, der er helt nede på jorden og helt up to date og selvom jeg i mnge år hr interesseret mig for hår og makeup synes jeg stadig jeg lærer nyt og blir inspireret af dig.

 • Svar
  Mie skriver
  2. september 2012 kl. 13:06

  Forresten så vil jeg synes, det ville være meget interessant, hvis du skrev om tabletter, vitaminer og kosttilskud. F.eks. forskellige olier, kosttilskud til hud, hår og negle og hvad der måske har virket for dig?:-)

 • Svar
  solveig bendtsen
  2. september 2012 kl. 15:26

  Hej Charlotte,hvor ville jeg blive glad hvis jeg var så heldig at vinde den skønne parfume,ser den for mig ude på mit badeværelse hvor den ville pynte 🙂

 • Svar
  Janes
  2. september 2012 kl. 15:29

  Kære Charlotte,

  Tak for fantastisk inspiration og super råd!!

  Kh Jane

 • Svar
  Camilla Kruse
  2. september 2012 kl. 17:22

  Jamen det dér er jo romantik på meget højt plan. Den historie som ligger bag LILY-parfumen, er simpelthen ikke til at stå for. Og flakonen – wow, hvor er den altså bare elegant.. Den ville virkelig pryde på min badeværelseshylde, hvis man skulle være én af de umådelig heldige.
  Jeg følger fast bloggen, og elsker hvert enkelt indlæg – både fordi du er så nærværende og hudløst ærlig, men også fordi, at du altid formår at tage fat på de emner, som jeg virkelig mangler hjælp til.
  Ligesom flere andre nævner, kunne jeg også godt ønske mig flere skønhedsevents i Aarhus og omegn (hvornår får Aarhus øjnene op for det?), men heldigvis kender dine skønhedsråd her på bloggen ingen (“lande”)grænser..

 • Svar
  Tina
  2. september 2012 kl. 19:16

  Suuper smuk flakon og så med mit yndlingspigenavn… Jeg håber og krydser fingre for at denne duft lander på min, efterhånden ret tomme, dufthylde 🙂

 • Svar
  Sissel
  2. september 2012 kl. 19:44

  Checker din ilovebeauty blog 2-3 gange ugentligt, fordi jeg ved, at alt, hvad der er værd at vide om skønhedsnyt, er her – ganske enkelt.

  Har desuden flere gange fået svar på skønhedsspørgsmål, som du tager alvorligt og svarer på, uanset, om det drejer sig om Gun Britt (Dry Volume) eller Dermalogicas booster (SPF50) 🙂

 • Svar
  Sarah
  2. september 2012 kl. 21:14

  synes også du er sød!!!!
  tak for de mange gode råd 🙂

 • Svar
  helle
  2. september 2012 kl. 21:37

  Et helt klart forsømt område er 50+ og frem.
  Tiderne er skiftet så meget at damer 50+ higer og søger efter materiale/indput eller andet som bibringer muligheden for at følge med, uden at begynde at bruge “spinlon”!! Der er mange der stadigvæk forsøger af bevarer fingeren på pulsen…..hjælp også dem med dine fantastiske råd vejledninger ( jeg tjekker hver dag!! din blog)

 • Svar
  Nanna
  2. september 2012 kl. 22:30

  Når man er studerende, stresset og udmattet, er det tit dejligt at læse blogge. Jeg er især vild med denne! Der er altid et godt råd og en masse inspiration. Og iiiih hvor ville det være en bonus at vinde en lækker parfume, især når det er den man har ønsket sig men ikke har råd til!

 • Svar
  Inge
  3. september 2012 kl. 10:20

  mon ikke en af flakonerne kan komme i min retning fik nemlig selv en Lily i vinters – min datter kom til verden og fik navnet Lily af hendes far 🙂

 • Svar
  Molly
  3. september 2012 kl. 17:59

  Nøj, dét der må man kalde en flot flakon! Wow hvor ville den se fin ud i min lille sparsomme parfume-garderobe!

  Jeg har altid gerne villet vide hvilken concealer der dækker pigmentpletter bedst og pænest. Har prøvet alt for mange der enten er for gennemsigtige eller kager efter kort tid.

 • Svar
  Henriette
  4. september 2012 kl. 09:50

  Hej Charlotte

  Vil bare sige tak fordi du altid er så god til at svare på mine spørgsmål her på bloggen. Jeg kommer selvfølgelig på torsdag ligesom til sidste arrangement i Magasin. Er spændt på om goodiebags’ne er lige så gode som sidst og på at at du byder os velkommen 😉

  Bedste hilsner Henriette

 • Svar
  Henriette
  4. september 2012 kl. 10:12

  Det er bare den fineste parfumeflaske, den fineste duft og det fineste navn. Den passer perfekt på min hylde:-)

 • Svar
  Anne-Sophie
  4. september 2012 kl. 20:32

  Ej, hvor dejligt med en konkurrence!
  Jeg kunne godt tænke mig et tip til, hvordan man får glansfuldt hår uden at det bliver hurtigt fedtet?`Eksempelvis når man har glattet sit hår 🙂
  Tak for en god blog.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. september 2012 kl. 22:15

  Kære Mie,

  Tak for din kommentar om kosttilskud. Det skriver jeg meget gerne meget mere om her på skønhedsbloggen. I mellemtiden kan du få lidt input i nogle af de indlæg, jeg allerede har skrevet om emnet. Dem finder du blandt andet lige her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/inside-out-beauty/2010/12/
  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/4-kosttilskud/2010/08/
  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/carolines-bedste-skonhedstips/2010/01/
  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/mere-grønt/2009/06/

  Der ligger en del mere, som du kan finde, hvis du bruger søgefunktionen nederst i skønhedsbloggens højre spalte (ja, den ligger dumt, og det bliver snart ændret).

  God appetit, Charlotte

 • Svar
  Helle V
  5. september 2012 kl. 22:09

  Ih hvor ville det være fedt at vinde den! Jeg tror dog ikke at jeg kunne nænne at gemme den fine flakon væk i mit mørke klædeskab. 🙂

 • Svar
  Charlotte Lindhardt
  7. september 2012 kl. 01:54

  Åh, jeg elsker Stella McCartney´s dufte, så her må jeg være med!:o)

  Tak for det fine arrangement du var vært for i Magasin i aftes og hvor så du hamrende godt ud i din sorte kjole! Jeg havde desværre glemt min bog derhjemme, som du skulle have signeret. Det må blive en anden gang :o)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. september 2012 kl. 09:07

  Kære Charlotte,

  Mange tak for din søde hilsen, og det var hyggeligt at hilse på dig. Og tak for kjoleros – den er faktisk fra den nye kollektion som den danske designer Jesper Høvring har lavet i samarbejde med Costume og Magasin. Der er også en ret fin sort top med blonder.

  Og ja, jeg signerer meget gerne en anden gang.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. september 2012 kl. 09:24

  Kære Anne-Sophie,

  Tak for din hilsen, og det finder du fluks tips til i nedenstående nyhedsbrev, som jeg sendte ud for noget tid siden:

  http://us1.campaign-archive1.com/?u=1d976b9577534a3c16e018dda&id=a47c7456ea&e=e0f5bc16f0

  Du er meget velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvis du vil have den slags tips leveret direkte til din mailboks. Det er blot at skrive sig op med navn og e-mail i den lyserøde boks i skønhedsbloggens højre spalte.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar