I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lyse kommentarer (og mørke rande)

Hvor er det dog en udsøgt fornøjelse at læse alle jeres kommentarer, og som Julie så fint skriver, så er det kontakten mellem skribent og læser, der gør hele bloguniverset interessant og relevant. Hvis du nogensinde har været i tvivl, om hvorvidt du kunne tillade dig at kommentere, hilse på eller stille spørgsmål, så vil jeg blot endnu en gang slå fast, at det hele er mere velkomment her på skønhedsbloggen (også de spørgsmål, som du måtte tænke måske er pinlige at stille; jeg lover dig, at mange andre sidder med de samme ting). Jeg har læst alle jeres kommentarer, og også allerede svaret en del af jer. En del spørgsmål går igen, og dem tager jeg selvfølgelig op her på skønhedsbloggen. Ét af dem, som jeg får alleroftest, handler om øjne og mørke rande. Derfor vil jeg blot lige benytte lejligheden til at minde om den lille øjenguide, jeg har lavet, som du kan downloade ganske gratis lige her. Jeg lover at skrive mere om øjencremer en af dagene. Og husk, at du stadig kan være med i konkurrencen nedenfor, blot ved at skrive en kommentar i løbet af denne uge. Læs mere her.

Thank you for all your inspiring, sweet, beautiful, interesting and relevant comments these past few days. Please don’t stop. This is exactly what makes blogging so special. 

Foto: Backstage

7 Kommentarer

  • Svar
    Michelle
    31. august 2012 kl. 11:09

    1) fedt med guiden til mørke rande – det er mit beauty issue nr. 1.

    2) Men mit beauty issue nr. 2 er nok lidt mere tabubelagt, men nu skriver du jo at der også er plads til de pinlige spørgsmål. So here goes: Hvad kan man gøre mod milier? Er profesionelle ansigtsbehandlinger den eneste vej frem? Og hvad så når man har fået lavet den første? Er man så “doomed” til altid at skulle have lavet (dyre) ansigtsbehandlinger, for at man ikke får milier igen? Bliver ens ansigt smadret af behandlingen?

    Og så tak for en dejlig og SKØN blog 🙂

  • Svar
    Sofie Elisabeth
    1. september 2012 kl. 18:09

    Jeg vil i hvert fald bare sige TAK for verdens fedeste skønhedsblog!

    Ellers vil jeg bare spørge dig om, om du på et tidspunkt ville give nogle tips mod at skinne i ansigtet? både mht make-up og pleje osv. Vil gerne komme det til livs, så folk ikke tror at de kan bruge mit ansigt til at spejle sig i 😀

  • Svar
    Julie
    1. september 2012 kl. 19:53

    Hej Charlotte,
    Jeg vil også gerne lige ligge en kommentar. Jeg har læst næste lige fra din blogstart, og jeg sluger alle dine fifs råt hver eneste gang.
    Jeg har nogle små knopper under hvert øje, sådan nogle hvide nogen. Jeg har fået af vide de ville gå væk med pleje, men har nu brugt øjencreme i ca 6 mdr og jeg kan ikke se nogen forskel. Har du et råd til hvad jeg kan gøre? Jeg har ikke brugt øjencreme før, da jeg altid har fået at vide, at når jeg ikke var ældre (jeg er nu 23) så var det ikke nødvendigt. Det er lidt en jungle det skønhedsland 🙂

    Venligst,
    Julie

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    14. september 2012 kl. 11:29

    Kære Michelle,

    Tak for din hilsen, og dit spørgsmål om milier. Det er absolut ikke pinligt at spørge om, og jeg har faktisk flere, der spørger om det samme. På et tidspunkt skrev jeg også om det her på skønhedsbloggen, men jeg kan simpelthen ikke finde det, hvor meget jeg end søger.

    Så her kommer fluks svar til dig. Milier er små hvide knopper, i virkeligheden en slags små cyster, som typisk viser sig under øjnene, men kan også forekomme andre steder. De er helt uskadelige, men rent kosmetisk vil de fleste gerne af med dem. De kan være genetisk betingede, men kan også komme af blandt andet solskader, så husk endelig en god solbeskyttelse. Jeg har også ladet mig fortælle, at de kan komme af fede cremer med mineralske olier, så det kan også være værd at undgå dem (økologiske cremer indeholder ikke mineralske olier). Sidst, men ikke mindst, kan det handle om en form for hudsygdom, og så er det bedste råd at få det tjekket hos lægen, der også kan fjerne milier i visse tilfælde.

    Men ellers handler det om at sørge for at holde huden ren og fin, og at bruge en mild skrubbecreme jævnligt, så døde hudceller ikke blokerer for hudens udskillelse af affaldsstoffer, og dermed skaber flere af de små hvide knopper (vær dog yderst forsigtig med scrubs, hvis det handler om øjenområdet). Pas også altid på i solen.

    Jeg vil altid anbefale at gå til en god kosmetolog, der kan råde dig præcis om dine behov. Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men er det i nærheden af København, så ring til Daniella hos Complete Me og få en snak med hende. Du er velkommen til at hilse fra mig. Er det noget, der kan fjernes ved en ansigtsbehandling, så behøver det ikke at være sådan, at du skal have ansigtsbehandlinger konstant og altid. Hvis du følger ovenstående råd og passer godt på din hud, så skulle du kunne minimere de fleste tilfælde af milier.

    Og nej, dit ansigt bliver absolut ikke smadret af behandlingen (det kan det til gengæld, hvis du selv går i gang med at fjerne, så lad endelig være med det!). Vælg altid en dygtig kosmetolog, der har forstand på emnet.

    Jeg håber, at det kan hjælpe dig lidt videre.

    Mange hilsner, Charlotte

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    14. september 2012 kl. 11:44

    Kære Julie,

    Tak for din søde hilsen, og dejligt, at du holder ved!;)

    Jeg har faktisk lige skrevet en kommentar om netop de små hvide knopper, som man kan få under øjnene, lige her ovenfor denne. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvor mange og hvor genstridige, de er, men se om du ikke kan finde lidt tips og råd ovenfor.

    Øjencreme fjerner desværre ikke på disse, og umiddelbart behøver du ikke øjencreme i din alder. Mange eksperter hævder endda, at man slet ikke behøver øjencreme, men jeg er nu stor fan af dem alligevel. Jeg vil også vove at påstå, at sørger du for at holde øjenområdet fugtet og plejet, så mindsker du også risikoen for, at nye milier, som de hedder, dukker frem.

    Jeg håber, at det ovenstående kan hjælpe dig lidt på vej. Ellers spørg endelig igen.

    Mange hilsner, Charlotte

  • Svar
    Michelle
    17. september 2012 kl. 16:35

    Hej Charlotte,
    tak for dit gode og fyldestgørende svar. Jeg synes egentlig at mine skønhedsrutiner er ganske fornuftige og stemmer godt overens med det, du skriver. Jeg tror, jeg må prøve en ansigtsbehandling. Jeg er dog fra Aarhus, så det må blive hos Naturskøn på Guldsmedegade 🙂

    Og så tak for en hyggelig blog, hvor der er en god, hyggelig og rar stemning 🙂

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    21. september 2012 kl. 14:25

    Hej Michelle,

    Tak for din din søde hilsen – det er jeg rigtig glad for at høre!

    Og held & lykke med ansigtsbehandlingen. Naturskøn i Århus er et dejligt sted. Jeg ved ikke, om de har særligt forstand på emnet, men hør dem endelig ved bestilling, så du er sikker på at komme i rette hænder.

    De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar