I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

For me, what works best is Vintner’s Daughter

Hun er listet på BoF 500, som er det ultimative index over folk, der er med til at skabe den kæmpe modeindustri som efterhånden er mere end 2,4 trillioner dollars værd. Hun er Chanels første Global Creative Makeup and Colour Director nogensinde og har arbejdet for Chanel siden starten af 2015. Og så er hun en del af den nye generation af makeupartister, der har sat sig for at ‘disrupte’ makeupindustrien som vi kender den. Gøre den mere moderne og nutidig.

Navnet er Lucia Pica og måske har du læst om hende herinde før, jeg har i al fald flere gange skrevet om hendes stil og bedrifter, om de smukke, iøjnefaldende looks for Chanel og om signaturlæbestiften som hun aldrig går ud uden.

Og så fandt jeg netop ud af at der er noget andet, hun heller aldrig går ud uden. Vintner’s Daughter (jo, Lucia Pica har på alle måder virkelig god smag). Forleden bød Vogue ind med en artikel med The Beauty Tricks You Need to Try Now, According to Fashion’s Leading Makeup Artists og her lød det fra Lucia Pica:

It is important to work on the skin as a canvas before you work on the makeup. For me, what works best is Vintner’s Daughter. For hydrating the skin and creating a natural glow.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...