I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den er dyrere end en almindelig ansigtsrulle (men så meget billigere end de behandlinger der ellers findes derude)

Jo, Slim Cera Plus+ er (endelig) tilbage på hylderne. I al fald for en kort bemærkning. De bliver håndlavet særligt til os, og I river dem ned ad hylderne lige så hurtigt som de kan nå at lave dem til os.

Det kan jeg godt forstå.

Den særlige kultroller er ikke kun hypet vidt og bredt i alt fra Vogue til fransk Elle, der lod deres læsere vide, at ‘it is amazing how good it looks’. Huden, selvfølgelig.

Slim Cera Plus+ er Japans mest populære ansigtsrulle. Den er den, fordi den mindsker porer, ensarter huden og strammer op, mens den masserer ansigtet. Men allermest fordi den vitterlig giver en synlig opstramning af kæbelinje, hals og dekolleté (du ved, når det hele begynder at søge lidt mere nedad end godt er).

Ansigtsrullen indeholder 6 små diamantslebne ruller, der imiterer den massage du ville få med hænder. Selve håndtaget er lavet af plantefibre fra ginseng og har et lille solpanel med krystaller fra tourmalin, quartz og forskellige mineraler, der stimulerer huden og har samme effekt som micro-current (som du måske kender fra ansigtsbehandlinger og hjemmeremedier med lav strøm som er meget omtalt i øjeblikket. Denne klarer det dog uden strøm, hvad der i mine øjne er langt at foretrække).

Du kan bruge den akkurat som du bruger din ansigtsrulle (hvis du bruger sådan én), altså i ansigtet, herunder til opstramning af kæbeparti og underansigt, og derudover er den virkelig god på halsen og dekolletéen som ofte bliver overset. Du kan oven i købet lægge den i køleskabet for ekstra tonende effekt.

Den er dyrere end almindelige ansigtsruller. Men så meget billigere og mere human end de behandlinger, der ellers bliver tilbudt derude til opstramning.

Og så virker den. Hvor effektiv den er kom sågar bag på mig.

Du kan finde mere om Slim Cera Plus+ lige her<<

2 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...