I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Først den ene duft, og så den anden duft … (eller sådan sammensætter du din duftgarderobe)

Hvis du følger med her på skønhedsbloggen, og måske også i de artikler og interviews, jeg laver rundt omkring, så vil du måske allerede kende min hang til at mikse parfumer, så jeg får min helt egen personlige duft. Et af mine favoritmiks er Diors Escale à Portofino blandet med Chanel Cristalle (ja altså ikke bogstaveligt blandet sammen, men først den ene sprayet på huden og derefter den anden). Nu er disse parfumemiks gået hen og blevet en større trend i skønhedsverdenen, hvor flere huse lancerer nye parfumekollektioner, som du med fordel kan mikse på kryds og tværs. Det gælder blandt andet duftsuccessen Clean, der har skabt det fine – bæredygtige – initiativ Clean Reserve, men også det danske modehus Custommade, der har fået ingen ringere end den tidligere Jo Malone-parfumør Fran Brown til at kreere fire dufte som du kan sammensætte akkurat som du sammensætter din garderobe. Nu er der blot tale om en duftgarderobe.

Næste uge står i øvrigt på 90 års-fødselsdag. Jep, alder er den nye sort.

4 Kommentarer

 • Svar
  Kiraz Yilmaz
  28. februar 2016 kl. 21:45

  Har hørt om det før men har ikke prøvet at blande dufte, skal måske prøve

 • Svar
  HeLene
  29. februar 2016 kl. 21:51

  Jeg kan også lide at blande, bruger gerne en fra molecules som bund-duft og så en anden ovenpå. det giver duften karekter og så bliver den personlig!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. marts 2016 kl. 10:46

  Ja, prøv, Kiraz. Selv om de parfumører, der har gjort sig virkelig umage med at lave fuldendte dufte, nok vender sig i graven og på deres stole, så kommer der nogle gange noget rigtig fint ud af det;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. marts 2016 kl. 10:52

  Molecules er nemlig en rigtig god bund-duft, som du kalder den, når man skal blande. Det er lidt en ikke-duft, som fremhæver alt, du kommer ovenpå. Dit tip er hermed givet videre;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...