I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Feet Up and Mask On (måske du også har efterårsferie i næste uge)

Måske er du en af de heldige, der har efterårsferie i næste uge og har tid til ro og hygge. Måske har du blot lyst til at tage en stund ud af hverdagen til dig selv.

I så fald har vi samlet det perfekte efterårsspakit til ansigt, krop og sanser. Oven i købet har vi lavet to varianter, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dit behov og humør.

Der er Firming Spa og Moisture Spa som du kan læse mere om her.

Med får du alt, du skal bruge, til en spastund. Hammamhåndklæde til at svøbe om krop eller hår. Det er det perfekte spa-håndklæde og tager din spaoplevelse fra rutine til ritual. Du ved, man skal dække op til mirakler, og dette er en virkelig fin måde at gøre det på. Der er Palo Santo til at skabe god stemning. Palo Santo er det hellige træ, der siges at rydde i stress og negative energier. Og så dufter det virkelig godt.

Og når du så sidder dér, kan du rense huden med en mini af Odacités omegafyldte Cleansing Oil, der fungerer som dobbeltrens. Massér den blot ind i ansigtet som olie og kom dernæst lidt vand på fingerspidserne og masser igen. Så bliver den til en let rensemælk, som du fjerner med vores ultrapopulære bløde, genanvendelige og blidt eksfolierende renserondeller som selvfølgelig også er med i spakittet.

Bagefter bruger du den populære opstrammende Pomegranate-sheetmask fra Mizon, som du kan lægge i køleskabet for ekstra opfriskende effekt. Lad den sidde 20 minutter eller mere, alt i mens du tager dig et velgørende fodbad med den lille Epsom-salt. Kom det hele i en balje med lunkent vand og tilsæt også de fine rosenblade for ekstra pleje, duft og velvære.

Afslut med at tage dig kærligt af dine neglebånd med den lille rosenpind fra Kure Bazaars neglebar i Paris.

Lyder det som noget for dig? Så vælg dit favorit-spakit her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...