I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det ligger i tiden

Jeg elsker Chloé (faktisk så meget at jeg engang bad en chauffør vende om på vej til lufthavnen i London, fordi jeg måtte eje en særlig Chloé-taske, jeg havde set tidligere på dagen i Harvey Nichols). Det fine franske modehus har altid stået for boheme på den dér måde, man (jeg) rigtig gerne vil have lidt mere af.

Det gælder ikke mindst deres seneste efterårskollektion, der er fyldt med striber og blide karameltoner. Sågar supplerede de med en lille accessories-kollektion af såkaldt healing necklaces – halskæder skabt af krystaller som citrin, quartz og rosenquartz til at matche dit chakra.

Så alt i mens I hiver de blå hammam-spakits ned ad hylden, så foretrækker jeg selv den karamelfarvede version (oven i købet firming, hvem vil ikke have firming) og Chloé-inspirerede af slagsen. Kombineret med de øvrige fine spa-sager i douce farver og en rosenquartz Rose Bud er det næsten som at være på spa med Chloé.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...