I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få styr på (de tørre) ben

Et spørgsmål fra jer vi har fået mange gange i de sidste par uger er – hvad gør jeg ved min tørre hud på benene? Det er ingen hemmelighed at kombinationen af ben, der har været iført varmt vintertøj i månedsvis OG den nu stærke sol godt kan give endog meget tør hud.

To ting.

  1. Anskaf dig vores japanske Washi Towel, hvis du ikke allerede har gjort det. Det fine towel kan bruges både tørt – til tørbørstning – og vådt under bruseren, fx med en bodywash eller badeolie. Det fjerner let og godt den tørre overflade på ben og krop, og sætter gang i cirkulationen. Det er også eminent til at holde din sommerglød ved lige. Sommerglød skal nemlig ikke – som mange tror – passes på, men holdes smuk med let, daglig eksfoliering
  2. Og smør så benene ind i denne eminente bodybalm fra Balm Balm, der med garanti får has på tørheden. Er din hud ultratør, er tricket at tage et aftenbad og smøre benene godt ind, inden du går i seng, så balmen kan virke natten over. Og ellers bruger du den blot som du ville bruge en bodylotion eller bodyoil.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...