I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Bubble Vvee alert

Du behøver ikke at panik-gennemføre. Vi har bestilt rigtig mange Bubble Vvee hjem, så der skulle gerne være nok til alle, der gerne vil have det dér smukke, glansfulde healthy glow-look på neglene. Og så alligevel.

Vi bliver gang på gang overrasket over, hvor mange Bubble Vvee der ryger over disken hos os, og det gør de lige så hurtigt som vi stiller dem op. Det er tidens mest hypede og eftertragtede lak.

Det er den ikke uden grund.

Bubble Vvee er skabt i samarbejde med Virginie Dhello, der er en af Paris’ cooleste art directors og trendspotters for store modehuse som Chanel og Louis Vuitton. Og så er hun muse for Kure Bazaar, der har lanceret denne helt nye Bubble Vvee helt i Virginies stil (hun elsker pink og bruger i øvrigt også Westman Ateliers Baby Blush i den smukke pink Poppet).

Selv kalder de Bubble Vvee for ‘healthy glow’ for det er lige præcis, hvad du får, når du lægger et enkelt eller to lag. Lægger du et lag mere får du den ultraglossy transparente pink tone, som ses på billedet. Formlen er mere glossy end nogen anden Kure Bazaar-lak(ja, end nogle andre lakker, vi har set) og endnu mere organisk med et indhold af sesamolie.

Vil du gøre endnu mere ud af de smukke sommernegle, så har vi lavet et Bubble Vvee Bundle her med alt, du har brug for (det er limited edition, så det gælder så længe lager haves).

Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...