I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få en frisk start til både krop og ansigt (vi forærer dig den ene)

Fresh Faced. Bare navnet lyder tillokkende. Men den første afhængighed, du får af denne cleanser, stammer fra duften. Kender du allerede Amlys produkter, vil du vide, at duftene er helt særlige og gør alle plejerutiner til en aromatisk nydelse.

Fresh Faced  skuffer absolut ikke med sin på én gang opfriskende og grounding oplevelse, som en morgentur på Amlys egen eng.

Faktisk har vi haft næsen i den lige siden vi prøvede den første gang.

Den næste afhængighed får du følelsen på huden. Den dér helt rene, nærmest crispy følelse på huden, som den giver, når du renser dit ansigt med den.

For Amly Fresh Faced Clarifying Enzyme Cleanser er en helt særlig rens. Konsistensen er let og geleagtig, den renser huden effektivt, og giver din hud den blideste eksfoliering med milde, naturlige enzymer. Så mild at du kan bruge den hver dag. Fresh Faced kalder Amly den selv, og det er vitterlig dét, den er.

Søger du en frisk start her i 2024, kunne det meget vel være denne, du skulle stikke fingre og ansigt i.

Og er du hurtig på tasterne, forærer vi dig en travelsize af den fine Amly All-Over Radiance Moisturising Body Essence, som du er en ‘rejuvenator’ til din krop, så du kan få en frisk start til både krop og ansigt (du kan læse meget mere om den her). Den er fuldt på højde med alt, du bruger til dit ansigt – blot til kroppen, som ofte ryger bagerst i køen. Giv den et tiltrængt boost med denne.

Den fine gave i travelsize bliver automatisk lagt i din kurv, så længe lager haves, når du køber Fresh Faced Cleanser.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...