I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det ene tip, der gør hele forskellen for dine tørre vinterlæber

Lipscrub. Jo, læs nu bare videre for det kan gøre hele forskellen for dine læber her i kulden. Det er produktet, du (måske) ikke vidste, at du havde brug for, men det har du, hvis du som jeg og rigtig mange andre døjer med tørre læber.

Denne smager næsten som slik og er så ren, at det ikke gør noget, hvis du skulle komme til at spise lidt af den. Men du kan også få den med udsøgt og nærende rose (det er deres klassiker) og lavendel-mint.

Kom lidt på læberne og massér blidt med fingrene. Det fjerner tør hud, skaber cirkulation (og dermed både farve og fylde i læberne) og så plejer den dine læber med gode ingredienser. Lipscrubben er nemlig baseret på økologiske sukkerkrystaller og indeholder samtidig økologiske olier og sheasmør, der blødgør og nærer læberne.

Prøv. Dine læber vil takke dig for det.

Må vi komme med et tip mere? Tørre vinterlæber er nemlig ofte lidt blege, og det får dig til at se mere træt ud end du (måske) er. Denne læbebalm, som udover at være en af de bedste, vi har prøvet på læberne, har en smule farve, der matcher din egen læbefarve, bare forstærket. Det er den perfekte nude læbefarve, hvis du spørger mig (er du mere til den dér jeg-har-lige-spist-bær-i-skoven-tone, så er det denne, du skal have fat i.

Døjer du med de dér små linjer omkring munden og er du træt af dem, så kan vi kun endnu en gang varmt anbefale denne. Vi har fået den fineste tilbagemeldinger (og den duer også i de dér furer mellem næse og mund).

Voila.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...