I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Er din hud (jule)stresset?

Én ting er vinterhud, en anden er stresset hud. Og du kender det måske. Når livet løber fra dig og du i forvejen ikke føler, at du slår til, sætter kroppen typisk prikken over i’et og kvitterer med en træt, grålig hudtone, ekstrem tørhed, urenheder og et klasket hår. Men vidste du, at hudproblemer som irritation, rosacea og kronisk tørhed i virkeligheden ofte  kan tilskrives stress? ”Stresset hud er langt mere udbredt end vi tidligere har troet,” lød det fra Dr. Angelike Galdi, der er Head Chemist of Kiehl’s Research and Innovation til lanceringen af apotekermærket Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator, en ny ansigtscreme til stresset hud. Her fastslog hun netop, at en lang række hudproblemer lige fra eksem til rosacea, psoriasis, sensitivitet og kronisk tørhed i virkeligheden ofte kan tilskrives stress. ”Det blev pludselig tydeligt for os, hvorfor så mange kvinder er plaget af disse hudproblemer,” lød det fra Dr. Angelike Galdi. Jeg ved jo, hvor mange af jer, der skriver til mig med disse hudproblemer, så jeg tænkte, at det var en interessant information. Vil du læse mere om emnet, så har jeg skrevet en længere artikel om netop stresset hud, og ikke mindst hvad du kan gøre ved den, i nyeste udgave af Femina Move, som er Feminas nye sundhedsmagasin.

Du kan vinde et af de skønhedsprodukter, som jeg selv tyer til øjeblikkeligt, når mine egne bølger går højt (jeg lover, at du vil elske det). Det er bag dagens låge i skønhedsjulekalenderen lige her.

 

4 Kommentarer

 • Svar
  Connie A
  17. december 2013 kl. 19:30

  Min hud er bestemt ikke glad for kulde ..den er tør og små blodkar der brister 🙁
  Så jeg vil meget gerne prøve et vidundermiddel 😀

 • Svar
  Sisi
  17. december 2013 kl. 21:59

  Den ville jeg gerne læse (og min hud ville garanteret takke mig) men kender ikke det nye magasin. Mon det kan købes separat? Må vist lige forbi en kiosk 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. december 2013 kl. 22:24

  Kære Connie,

  Du kan stadig nå at kaste dig ind i konkurrencen under dagens låge i skønhedsjulekalenderen (link i indlægget ovenfor). Hvem ved, måske du bliver en af de heldige tre.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. december 2013 kl. 22:26

  Kære Sisi,

  Tak for din hilsen, og ja, det burde kunne købes separat (og bliver også solgt i sampak med Femina). Hvis du ikke kan finde det i butikkerne, så ring til Feminas kundeservice (http://www.allerservice.dk/kundeservice/kontakt-os) og hør, om de kan hjælpe dig.

  Rigtig god læselyst!

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...