I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En kop kamillete til huden

Til lanceringen af denne fine balm (online, vel at mærke, tiden er jo desværre ikke til lige at smutte til Californien, hvor Odacité holder til) sad Valerie Grandury klar foran skærmen med den smukkeste glød i huden, der blev bemærket af alle. Nærmest som havde hun iført sig den fineste highlighter.

It’s Le Blue Balm, smilede hun, og gjorde os kun endnu mere interesserede. Det blev ikke mindre som hun fortalte om produktet. Den appetitlige blå balm kan nemlig rigtig mange ting.

Balmen indeholder anti-inflammatorisk gurkemeje, fugtende squalane og plejende bivoks, som giver balmen sin silkebløde konsistens. Olier fra jojoba, hamp og sheasmør sørger for at beskytte hudbarrieren og giver huden glød uden at den bliver fedtet. Og så får balmen sin smukke blå farve – og duft – fra azulene som findes i blå kamille, der desuden virker beroligende.

Valerie kalder faktisk balmen en kop kamillete til huden.

Det er der mange, der har brug for i øjeblikket. Vintertræt hud. Udtørret hud. Træt hud. Corona-hud (jo, det er faktisk en ting, der rammer mange med voldsom tørhed, ubalancer og udbrud efter smitte). Hvis du kan nikke genkendende til det, er den helt sikkert noget for dig. Men den kan også en masse andet – det kan du altsammen læse om her.

Man siger, at blå virker beroligende og det skal du tage helt bogstaveligt, når det gælder Odacités Le Blue Balm.

For det er præcis hvad balmen er; beroligende, dulmende, fugtende og ekstremt behagelig på huden.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...