I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En håndsprit du har lyst til at bruge hele tiden (og det kan du også roligt gøre)

Indtil for blot et par måneder siden var hand sanitizers (eller håndsprit om du vil) noget, jeg købte på apoteket – typisk i udlandet, når vi var på ferie og ikke altid kunne komme til en håndvask. Da min søn var baby var jeg storforbruger af det.

Men det er ikke noget jeg på nogen måde havde forudset at vi skulle have stående på vores messinghylder i pavillonen. Indtil nu.

For det er ingen hemmelighed at langt de fleste håndspritversioner på ingen måde opfylder de krav, vi har til vores produkter på hylderne. Det har for mig været et nødvendigt onde, som jeg har brugt flittigt, velvidende at jeg har fyldt min krop (og mit barns) med alskens ingredienser, som jeg normalt aldrig ville røre med en ildtang.

Derfor er det en kæmpe fornøjelse at fortælle, at det er lykkedes os at få denne fine hand sanitizer på hylderne til alle os, som søger en supereffektiv og økologisk håndsprit, der samtidig respekterer huden og ikke får dine hænder til at ligne tørre rosiner.

Du kan roligt bruge den på børn og under graviditet.

Og så dufter den helt fantastisk. Af en blanding af blomster, herunder lindeblomst, og citrus baseret på de essentielle olier i produktet. Rent faktisk oplevede vi, da vi sprittede os selv og pavillonen af i den, at folk stoppede op på gaden udenfor døren og spurgte, hvad det var der duftede så dejligt.

Den består af økologisk alkohol med et højt alkoholindhold på 70% som det anbefales af WHO (de anbefaler et alkoholindhold på over 62%). Alkoholen stammer fra et lille snapsedestilleri i Wien og lugter således ikke sprittet, men rent.

Tests viser at du med denne hand sanitizer dræber 99,9% bakterier, hvis den bruges korrekt. Det gælder også på overflader som mobiltelefoner, tablets, borde, håndtag og indkøbsvogne eller hvor du har brug for at spritte af, når du er ude.

Det høje alkoholindhold er nødvendigt, men udtørrende for huden. Derfor er sanitizeren tilsat lindeblomst, aloevera og essentielle olier, der renser, fugter og opfrisker hænder og hud, og den føles langt mindre udtørrende end nogen anden håndsprit, jeg har prøvet.

Jeg har nu én liggende i bilen, en i håndtasken, en i sommerhuset og en derhjemme. Og jeg tænker at det kommer til at være sådan i lang tid. Måske endda som en helt naturlig del af vores skønhedsregime fremadrettet.

Jeg har nu én liggende i bilen, en i håndtasken, en i sommerhuset og en derhjemme. Og jeg tænker at det kommer til at være sådan i lang tid. Måske endda som en helt naturlig del af vores regime fremadrettet.

Få fingre i den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...