I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

En god – og billig – concealer

Forleden aften, da jeg skulle til DANSK Fashion Awards, var min concealer mirakuløst forsvundet, og er der én ting, jeg ikke går ud uden, så er det concealer (i al fald ikke, sålænge jeg har en baby i huset, der sover lidt som vinden blæser). Jeg var sent på den, så jeg greb ud efter den første og bedste fra gemmerne, og det var Rimmels nye Wake Me Up Concealer. Den er virkelig god. Ikke for tør, ikke for cremet, ikke for dækkende, ikke for mat. Og jeg fik faktisk adskillige komplimenter i løbet af aftenen om, hvor frisk, jeg – og min hud – så ud. Hvorvidt det er concealeren, Green Peoples uparfumerede babyolie (som jeg elsker i øjeblikket, fordi den giver den dér friske glød – læs meget mere om det i min kommende skønhedsbog Yummy Mummy her) eller yndlingsblushen fra Kjær Weis vides ikke, men Rimmels concealer får hermed en anbefaling med på vejen. Klik ind igen og få mange flere skønhedstips fra DANSK Fashion Awards. Benedicte Balling var på pletten med sit videokamera, og der er tricks fra både Pernille Rosendahl, Caroline Flemming, Sofie Lassen-Kahlke, Christiane Schaumbourg-Müller og Electric Lady Lab. Der kommer også insidertips fra Lene Nystrøm, der var aftenens værtinde – og så har jeg bedt en af de nominerede hårartister, Joekim, om hans favoritter. Joekim er den eneste frisør, jeg kender, som elsker langt hår og værner om det på sine kunder. 

Foto: Rimmel

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar