I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du får lige et gult yndlingstip mere

Det er nemlig helt perfekt lige her i eftersommeren, hvor håret kan være en smule udtørret og bleget i solen. Vi taler hårolie som du masserer i hår og hovedbund (jo, rene olier må gerne komme i hovedbuden) og lader sidde, gerne en times tid og gerne med et håndklæde om.

For mig er det den bedste hårkur overhovedet.

Er det for fedtet en affære for dig, kan du også komme et par dråber olie i en hårkur eller i dine stylingprodukter for at give en ekstra skinnende effekt.

Jeg bruger denne fine gule sag til formålet.

Har du ikke lige denne ved hånden, har jeg ladet mig fortælle, at olivenolie også kan bruges. Husk altid at komme shampoo direkte i det olierede hår, før du kommer vand i – ellers får du aldrig olien ud.

Shampoo først, derefter vand.

2 Kommentarer

 • Svar
  Gitte Fabrin Olsen
  17. august 2020 kl. 08:42

  Jeg har for mange år siden brugt olivenolie som hårkur, præcis som du beskriver. Jeg foretrækker nu kokosolie, den føles lettere både selve konsistensen og at vaske ud af håret igen. Mit hår elsker olie, men jeg har også ret grove hårstrå.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   17. august 2020 kl. 20:13

   Hej Gitte

   Tak for din hilsen, og ja, olivenolie er en ret tung olie (men meget populær længere sydpå, hvor det nærmest er et must i skønhedsapoteket). Vores hårolie er beregnet specifikt til håret, så den er langt lettere at arbejde med. Hvis du holder af olier i håret, skulle du næsten prøve den.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...