I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Det kunne lige så godt være min morgensmoothie, jeg beskrev

[reklame] Solbær, banan, gojibær, planteolier, gurkemeje. Det lyder næsten som dét, jeg putter i blenderen om morgenen, når jeg laver min morgensmoothie. Men faktisk er det nogle af ingredienserne i Clarins berømte Double Serum, der blev udviklet i 1985 af Jacques Courtin-Clarins med det mål at lave verdens bedste produkt. Den dobbelt-fasede serum blev hurtigt en favorit blandt tusindvis af kvinder, men Clarins hviler ikke på gojibærrene (hvis du har læst Jacques Courtins bog A Beautiful Succes vil du vide, hvor sandt det er). For den Double Serum, du finder på hylderne netop nu, er intet mindre end ottende generation siden lanceringen i firserne, og – hvis du spørger mig – en af de mest epokegørende. For alle mineralske olier er byttet ud med planteolier og en række af planteekstrakterne i serummet er nu økologiske og fairtrade-certificerede. Selv pumpeflasken er øko-udviklet og det varmer jo et skønhedshjerte som mit. Hovedingrediensen i den nye version er gurkemeje, som er på alles læber lige nu, både når det kommer til sundhed og skønhed. Hvis du ikke allerede kender til gurkemejens fortræffeligheder, kan jeg varmt anbefale dig at læse med i morgen (og dét med det varme skal du tage helt bogstaveligt, for jeg byder også ind med opskriften på den gurkemeje-latte som lige nu truer latte-markedet gevaldigt. Og jo, den smager virkelig godt).

Husk også at jeg sætter Double Serum på spil i denne uge. Hold dig endelig til.

4 Kommentarer

 • Svar
  Sidsel
  5. september 2017 kl. 14:32

  Ja tak til det hele, altså! Ingredienserne, Double Serum, gurkemeje og opskrift på latte (håber ikke den kræver 20 forskellige sær-ingredienser man aldrig har på lager) 🙂

 • Svar
  Anne Mette K
  6. september 2017 kl. 07:30

  Man kunne blive helt fristet til at tage det som shots (lidt ala EA capsules, spise eller knække og smøre 🙂
  Nej, pjat til side, det lyder lækker – jeg tror aldrig jeg har hørt om banan i et produkt før (det kan dog være min uvidenhed). Dejligt! er Clarins virkelig har opdateret på så mange vigtige parametre!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. september 2017 kl. 08:09

  … den er faktisk ret enkel, Sidsel, opskriften. Men den kræver en tur til grønthandleren efter ingefær og gurkemeje, hvis du ikke allerede ligger inde med det;) Stay tuned.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. september 2017 kl. 08:12

  Jeg kan nu ikke anbefale at spise den, Anne Mette, trods alt;) Og bananer er faktisk en normal ingrediens – en klassiker er The Body Shops bananshampoo som var et kæmpehit i 1990’erne. Der er også de hjemmelavede bananmasker fra start 1980’erne. I Double Serum er det dog nogle små fine grønne bananer, der er tale om.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar