I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Denne uge står i dette franske serums tegn

[reklame] Måske noterede du dig i indlægget i går, at den næste ILOVEBEAUTYboks er à la Francaise. For intet kan som de parisiske kvinder får os til at sende lange blikke og drømme om scootere og skødesløst hår. Sådan var det også, første gang jeg var i Paris. Der var selvfølgelig alle seværdighederne, som man skulle se, og så var der stormagasinet Bon Marché, hvor jeg kredsede rundt om Clarins-standen i, hvad der føltes som timevis, fordi jeg ikke kunne bestemme mig for, om jeg havde mest brug for øjencremen eller øjengeléen. Jeg endte med at bruge alle mine lommepenge på begge samt på Beauty Flash Balm – dét der uundværlige produkt, som altid får en træt hud tilbage i form, og som blev en fast del af min skønhedsrutine i mange år. Siden kom både håndcremen, solcremen og endnu senere de små Lip Oils også på favoritlisten. Det er længe siden, jeg har skrevet om Clarins herinde, og da de spurgte for nylig, om jeg havde lyst til at lave et samarbejde og en konkurrence i forbindelse med (re)lanceringen af et andet Clarins-kultprodukt, Double Serum, der netop er landet på hylderne herhjemme, sagde jeg ja med det samme. Hvorfor, skriver jeg meget mere om i denne uge, men kort kan siges, at ingredienserne i Double Serum svarer nogenlunde til, hvad jeg putter i min morgensmoothie. Og det er jo absolut ikke det værste sted at starte. Stay tuned.

(og jo, der skal stå ordet reklame fremover, når man laver samarbejder og konkurrencer på de sociale medier. Det ændrer nu intet ved, at jeg udelukkende skriver om de ting, jeg har lyst til og kan stå inde for. Men det ved I forhåbentlig allerede)

9 Kommentarer

 • Svar
  Astrid J
  4. september 2017 kl. 15:37

  Juhuuuu!

 • Svar
  Helle Andersen
  4. september 2017 kl. 15:42

  ?juhuu

 • Svar
  Jytte
  4. september 2017 kl. 18:27

  ?

 • Svar
  Sidsel
  4. september 2017 kl. 19:13

  Åh ja, den nye Double Serum lyder så magnifique ??

 • Svar
  Tanja
  4. september 2017 kl. 19:14

  Glæder mig.

 • Svar
  Lis Vinter
  5. september 2017 kl. 08:05

  Lyder spændende ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. september 2017 kl. 12:08

  Tak for hilsner, d’damer – hvor dejligt at det falder i god jord;) Hold jer endelig til.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Jette Neuenschwander
  5. september 2017 kl. 15:04

  Venter spændt på den Serum

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. september 2017 kl. 08:14

  Det er godt at høre, Jette;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar