I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det hjælper en smule på det (og kaldes også The Mist & Mask Method)

Jeg kommer aldrig til at vænne mig til mundbind. Jeg bruger dem, fordi jeg skal, men jeg hader hvert sekund af det, både den fysiske følelse og den mentale. Alt dét det gør ved os på så mange planer.

Men jeg har fundet en måde (bedre) at kunne være i det på. Inspireret af Amly-pigerne og deres altid fine evne til at bruge aromaterapien og planternes verden, sprayer jeg Digital Detox Face Mist over mundbindet og lader det ligge et øjeblik inden jeg tager det på. Det giver en mere frisk og opløftende følelse samtidig med at duften er genkendelig og tryg. Amly kalder det for Amly Mist & Mask Method.

Digital Detox indeholder også antibakterielle ingredienser, der udover at være godt for at mindske bakterier, også har en god virkning på huden, hvis du er en af dem, der måtte få ubalancer i huden af at bruge mundbind. Eller Maskne som det hedder.

Det kan du læse mere om her<<

Digital Detox-misten er uundværlig i disse dage, hvis du spørger mig. Både til ovenstående brug og hvis du er en af dem, der arbejder hjemmefra foran en skærm hele dagen. Den er også god at spraye ud i rummet, hvis man er flere samlet. Har du den ikke allerede som fast inventar i dit skønheds-apotek, kan du også bruge Amlys Purifying Hand Mist til at spraye på dit mundbind. Den har samme virkning og er let at have med i tasken (og kan naturligvis bruges som handsanitizer).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...