I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dét gør jeg selv når vinterhuden driller

Selv om alle sparer lidt på varmen i disse dage, så kommer vi ikke udenom, at den tørre indevarme er hård for huden og kombineret med det vekslende vejr, vi oplever udenfor, kan det være lidt af en hududfordring for mange.

Jeg oplever, at især to ting løser det for mig, når min hud føles vintertør. Den ene har rigtig mange af jer allerede fået i årets adventsboks, så det er blot at komme i gang, hvis I ikke allerede har gjort det.

Vi taler Amly Botanicals fine Meadow Dew Essence, som er lidt som at give huden et glas vand, når den er tørstig. Kom 4-5 dråber i håndfladerne og fordel dem på en nyrenset hud, inden du påfører din faste plejerrutine. Og du vil mærke øjeblikkeligt, hvor fugtet og blød din hud bliver. Jeg bruger den både morgen og aften, men vil du gøre lidt ekstra ud af det, så findes der også en aftenversion – Nocturnal Nectar – som du kan gør din hud ekstraglad med.

Begge kommer direkte fra Amlys biodynamiske farm i East Sussex, hvor de henter æblerne til deres berømte fermenterede æblecider, som de både serverer og drikker (en skefuld om dagen, ved du nok) og fylder i deres essences. Fermenteret hudpleje er, som du måske ved, en kæmpestor trend og med rette.

Den anden ting, jeg tyer til, var også en del af adventsboksen, nemlig Ruhakus fantastiske sheetmaske (jo, det er den virkelig – jeg bliver positivt overrasket hver eneste gang, jeg har brugt den). Kom den på en nyrenset hud, lad den sidde så længe du orker og har tid til, og klap så resten ind i huden, så du får det hele med. Gør det gerne om aftenen, så du kan lade virke over natten.

Jeg lover, at du vågner op med den blødeste, fine hud og glød.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...