I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er nu de skal plukkes

Der er fyldt med dem langs stranden ved mit sommerhus og det er lige nu, de skal plukkes og enten tørres til te og tørret hyben eller til marmelade. Nogle bruger dem sågar til vin.

Og så er de selvfølgelig eminente til huden.

Faktisk er rosehip – eller hybenkerne på dansk – et af de mest googlede skønhedsord overhovedet. Det blev det efter den australske Victoria’s Secret-topmodel Miranda Kerr afslørede, at hun altid bruger det om natten. Hun er berømt for sin fantastiske glød og med det smukke genskin, som i mine øjne, kendetegner en sund hud. Og mange flere fik øjnene op for den særlige ingrediens, der er særligt rig på antioxidanter som vitamin A og vitamin C, der både giver glød og mindsker linjer. Og så er c-vitaminet rigtig godt at inkludere i sin hudpleje her i eftersommeren, hvor solen alt andet lige har gjort sin indtog i huden.

Der er rosehip i alle vores ansigtsolier.

I Vintner’s Daughter Serum, Amly Day Light Oil og – naturligvis – i Balm Balms Little Miracle Rosehip Serum, der er en af vores absolutte bestsellers. Det forstår jeg godt. Den giver fugt, næring og glød, er 100% økologisk og i et prisleje hvor alle kan være med.

Selv har jeg den altid stående som en del af mit lille skønhedsapotek. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg bruger Vintner’s Daughter (den viger ikke fra mit ansigt og jeg bruger den både morgen og aften og har gjort det de sidste 6 år), men Little Miracle Rosehip Serum er mit lille go to-produkt, hvis jeg lige trænger til at tilføje lidt ekstra næring til min ansigtscreme i de koldere måneder. Jeg blander et par dråber i, inden jeg kommer den på huden og kan derigennem let regulere, hvor meget ekstra, jeg har brug for.

På samme måde er Little Miracle Rosehip Balm fast inventar i min håndtaske, hvor den agerer alt lige fra læbebalm, brynbalm og highlighter til mirakelmiddel mod tørre albuer, tørre neglebånd og tørt alt andet. Mange vil måske også kende min forkærlighed for den om sommeren, hvor den er god mod insektbid eller hvis du skulle have fået en smule for meget sol i kinderne.

Vil du gå all in på rosehip er det blot at tilføje Little Miracle Cleanser til rutinen også. Den minder lidt om den klassiske Coconut Cleanser i konsistens og brug, men dufter som Rosehip Serum og har lidt ekstra gode olier i sig (jojobaolie, hjulkrone – pariserindernes uundværlige – og et touch af frankincense, rosengeranium, enebær og mandarin til at sætte prikken over i’et).

Tilføjer du Balm Balms uundværlige muslinsklud er det næsten som at være på spa (du kan også finde det samlede rosehip-kit her)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...