I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

On Sundays we soak

Okay, i dag er der en indian summer vibe, men ellers er det meget hurtigt blevet efterår. Det føles lidt som om vi gik fra strand til vindjakkevejr på en enkelt uge.

Den køligere vind (og silende regn) kan dog give anledning til andre dejlige ting. Som en søndag helliget pleje og blødgøring af ansigt, krop og sanser.

 Vi kalder det for Soaking Sunday og foreslår, at du i stedet for at blive gennemblødt udenfor, bliver gennemfugtet inden døre. Tro os, mandagen (og resten af ugen) er altid så meget nemmere at gå i møde med bløde fødder og sænkede skuldre.

Vi har derfor samlet, hvad vi synes, er det perfekte spakit til en perfekt søndag. Det indeholder alt hvad hjertet kan begære af olier, dufte, buffers, masker og tools.

Vi kalder for Soaking Sunday Spa Kit og du kan se det her (det har en værdi af 1.350 kr. og vi gør opmærksom på, at vi har et begrænset antal).

Se fluks om det er noget for dig lige her<< (og tjek også vores Instagram, hvor vi lægger en guide til god ansigtsmassage op her i løbet af dagen. Den er perfekt sammen med spakittet. Find os på @charlottetorpegaard, hvis du ikke allerede følger os).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...