I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Det er jeres fortjeneste

… at jeg har været supersund i denne weekend (okay, lige bortset fra de hjemmebagte vafler, som jeg havde lovet min lille søn at lave i sommerhuset – den slags løfter kan man jo ikke løbe fra). For alle jeres fine kommentarer om friskpressede juicer (og ikke mindst, hvad I kommer i), sunde bær, dejlige teer og farverige grøntsager i konkurrencen om Rodial Super-Food Cleanser nedenfor, gav mig lyst til at tage en bid af det hele. Så jeg har drukket mere vand end jeg plejer – med mynte, lime og agurker i, det gør det immervæk lidt mere spændende i længden – og det både ses på huden og føles i kroppen. Jeg må desværre indrømme, at vand ikke altid er min stærkeste side i travle hverdage, og det er jo virkelig dumt, når man får så øjeblikkelige resultater. Derimod er mørk chokolade en yderst stærk side hos mig. Gerne 70% og opefter. Det nævner I også rigtig mange gange i jeres kommentarer, og jeg har spist et lille stykke for hver gang. Nej, spøg tilside, mørk chokolade – i relative mængder – giver faste bryster, er godt for huden og sundt for kroppen. Det er også kendt for at modvirke hjerteproblemer. Ja, faktisk er det jo nærmest en grøntsag.

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om Rodial Super-Foods Cleanser. Det er i indlægget lige herunder.

2 Kommentarer

 • Svar
  tina nymann
  26. oktober 2014 kl. 19:25

  Det er altid godt at blive inspireret, ikke:-)
  Fortsæt i morgen med vandet…..

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. oktober 2014 kl. 21:47

  Nemlig, Tina! Altid godt at blive inspireret. Og ja, jeg fortsætter med vandet i morgen, det lover jeg.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar