I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er ingen hemmelighed, at læberne falmer lidt med tiden

Gå foråret i møde med smukke, bløde, fyldige læber med dette fine Sunlit Lips Limited Edition Bundle, hvor vi forærer dig en ganske særlig version af Hennés ultrapopulære Luxury Tinted Lip Balms.

Sunlit Lips Bundle indeholder vores 3 ultimative læbefavoritter til smukke læber, både når det kommer til farve, fylde og rene linjer, om man så må sige. Vi kalder trioen for ‘rejuvenating lip care’ for den giver vitterlig en synlig opfriskning af både selve læben og området omkring den.

Det er ingen hemmelighed, at huden på og omkring læberne bliver tyndere med alderen, så læberne er mere udsat for tørhed ligesom farven falmer en smule og linjerne omkring læberne bliver tydeligere. Akkurat som huden i ansigtet hvor du tilføjer serum, scrub og masker, kan det være en god idé at gøre det samme på læberne.

I dette limited edition-bundle får du alt, du har brug for:

1. Hennés berømte Rose Diamond Lip Exfoliator med olier, rørsukker og nærende rose, som blidt og effektivt masserer læberne og efterlader dem bløde og med mere fylde og farve

2. Henné Lip Serum som har skabt en ultraloyal skare af fans, der ikke undværer den synlige virkning, den har på både selve læberne og på området omkring læberne, der let får linjer som synligt mindskes ved brug

3. Hennés uundværlige Lip Mask med havtorn, avokadoolie, nigellafrø og granatæble – en cocktail, der vitterlig synes og føles på huden uanset om du bruger den om natten som kur eller dupper den på læberne i dagtimerne.

Og så får du helt særligt Hennés populære Luxury Tinted Lip Balm i farven Sunlit, som vi ellers ikke har på hylderne. Udover at være virkelig pæn giver den også læberne optisk fylde hvad enten du bruger den på hele læben, eller – for ekstra optisk effekt – dupper den på midten af læberne.

Dette fine bundle er limited edition og fås sålænge lager haves lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...