I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er immervæk et skridt på vejen

Forleden fik jeg tilsendt en lille video fra Amlys fantastiske eng i East Sussex lidt udenfor London, hvor jeg har haft den kæmpestore fornøjelse at bo et par dage hos Kerry og Lisa i et lille træhus midt mellem blomster, urter og træer, og med cirkusvogne og natur så langt øjet rækker. Uh, den gav på én gang en følelse af frihed og liv – og et stik i hjertet.

Rigtig mange af os føler at vi har tabt pusten lidt i øjeblikket. For mens vi allesammen skålede 2021 velkommen med store forventninger og drømme om et langt mere normalt liv igen, skulle 2021 vise sig at være omend endnu mere gråt og udsigtsløst.

Når verden tager pusten fra én, tyer jeg til dét, jeg kender allerbedst. Og selv om skønhed ikke kan redde verden, så kan det redde min dag. Og det er immervæk et skridt på vejen.

Her er det SOS-kit, jeg tyer til i øjeblikket:

2 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...