I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er ikke ligegyldigt hvilken kollagen du vælger

Jeg mødte Kate første gang for halvandet år siden til en picnic i England. Det var på engen på Hawthbush Farm som tilhører Amly Botanicals, der er et af vores absolutte yndlingsmærker hos os.

Kate havde netop lanceret et kollagenmærke baseret på de samme rene, gennemskuelige og bæredygtige principper som Amly og vi talte i over en time om kollagen og ikke mindst kollagenproduktion. Siden har jeg fulgt Kate og Ancient+Brave på sidelinjen, mens mærket voksede og landede på stadig mere prominente hylder rundt omkring i verden ligesom jeg har testet nye produkter løbende.

For faktum er at kollagen skal bruges over en længere periode for at give synlige resultater på din hud. Det er ikke blot et par skefulde i en smoothie og så kan det ses, måles og vejes. På led og krop synes jeg til gengæld at der var en mærkbar forbedring efter kort tids brug.

Det er heller ikke ligegyldigt hvilken kollagen du vælger. Det vidste din bedstemor allerede, da hun lavede fond, eller bone broth, som det også hedder, og i virkeligheden er det den bedste form for kollagen, du kan få. De færreste af os har dog tid til at stå og koge broth og derfor er kollagenpulver blevet så stort et hit, fordi det er let og du kan blande det i hvad som helst du ønsker (juice, vand, smoothie, champagne, mad, you name it).

Og Ancient+Brave True Collagen er netop din bedstemors bone broth i pulverform, der fremmer elasticiteten i huden, fordi den, udover kollagen, er fuld af mineraler som calcium og magnesium, og vigtige aminosyrer, der holder huden fast, blød og elastisk. Det hjælper også med at lindre vores fordøjelseskanal og dermed reducere inflammation, en anden ældningsfaktor for huden, som vi taler meget om i øjeblikket.

Og akkurat som din bedstemors bone broth er True Collagen baseret på kollagen fra kvæg, der har gået på græs og fået naturlig føde. True Collagen er således ikke for vegetarer eller veganere (der findes vegansk kollagen, eller kollagyn, som det hedder, da det er en plantebaseret afart af kollagen, men jeg synes – hånden på hjertet ikke – at det har den samme effekt på huden).

Et spørgsmål som Kate ofte får er hvor meget kollagen der er i Ancient+Brave. Der er selvfølgelig 100% kollagen i True Collagen og intet andet.

Nysgerrig? Så finder du det her<<

Psst … og klik ind igen. Vi har taget et lille (kollagen)treat ind på hylderne for at forsøde lidt i en kold og mørk tid. Det skriver jeg fluks om i næste indlæg.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...