I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Det bruger jeg lige nu!

Jeg får jævnligt spørgsmålet, om jeg ikke vil skrive en lille opdatering på, hvad jeg selv bruger lige nu af skønhedsprodukter. Der er selvfølgelig de faste ting på min hylde, som Weleda mandelolie, Eve Loms neglebåndcreme og Youngbloods mineralpudder (find dem i min popup-beautyshop her). Men ellers skifter jeg lidt efter årstiden og hvordan min hud har det. Lige nu står føromtalte Ling Hydrasqualane ansigtsolie på min hylde sammen med RENs nye Keep Young and Beautiful Anti-Ageing Eye Cream, som er dejligt nærende og plejende uden at tynge øjenområdet. Derudover Estée Lauder Bronze Goddess Star Bronzing Blush (Estée Lauder byder i mine øjne på de bedste solpuddere) til at give lidt glød, og så er jeg blevet forfalden til neutrale lakker som modpol til al den farve. Lige nu bruger jeg L’Oréal Paris Color Riche nr. 101, der er billig, nem at lægge og holder virkelig godt. Den er pænest og mest naturlig i kun ét enkelt lag.

Right now these beauty products have been added to my daily routine: Ling Skin Care Hydrasqualane Face Oil, REN Keep Young and Beautiful Eye Cream, Estée Lauder Bronze Goddess Star Bronzing Blush and L’Oréal Paris Color Riche Nail no. 101. 

10 Kommentarer

 • Svar
  Olivia
  7. oktober 2012 kl. 12:17

  Hej!
  Vet du var man kan hitta det solpudret från Estee Lauder? Har letat och letat på nätet men kan inte hitta det!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. oktober 2012 kl. 22:20

  Hej Olivia,

  Tak for din hilsen, og solpudderet var en del af Estée Lauders sommerkollektion 2012 (den, jeg bruger, er den med søstjernen på fotoet). Prøv at tjekke hos Matas, om de ikke skulle have nogle tilbage på hylderne.

  Og ellers skriv endelig igen. Så skal jeg meget gerne byde ind med et par alternativer.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Nanna Rose
  29. oktober 2012 kl. 12:29

  Må jeg spørge, hvad farve du bruger YB’s mineral foundation i?
  Jeg synes nemlig, det er rigtig svært at finde en farve her til efteråret, som er lys, men som samtidig er med gylden undertone, så den neutraliserer rødme.
  Og hvilken børste bruger du til at påføre den med? Jeg bruger selv Tromborgs, men er desværre ikke helt tilfreds..

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. oktober 2012 kl. 14:39

  Hej Nanna,

  Tak for din hilsen, og det må du meget gerne spørge om. Jeg bruger den, der hedder ‘neutral’ – faktisk både sommer og vinter. Jeg har forsøgt mig med ‘honey’, men synes, at den er for gultonet til min hud.

  Bed dem om at lægge den på din hud nede hos forhandleren, så du kan se den på huden og i dagslys. Generelt er mineralpudder jo dækkende (Youngblood blev skabt i sin tid for netop at kunne dække rødme, ar og sensitiv hud) afhængig af, hvor meget du kommer på, så du behøver som udgangspunkt ikke at vælge en særlig tone til dét formål. Det er vigtigere at finde en tone, der matcher din hud.

  Mht. børster, så bruger jeg lige nu en stor pudderbørste fra YSL, og ellers elsker jeg denne:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/min-nye-favoritpensel/2011/10/

  Det er en smagssag. Jeg kan godt lide den lille børste, fordi den er meget præcis, og det er ikke altid, at jeg bruger pudder i hele ansigtet, men blot de steder, hvor huden har brug for lidt dækning.

  Spørg endelig igen, hvis du har brug for yderligere.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lisbeth
  20. juni 2013 kl. 17:14

  Kære Charlotte,

  Tak for en skøn blog med dejlige tips og tricks! Jeg giver dig ret i, at Eve Lom’s neglebåndscreme er rigtig god, men jeg blev lidt ærgerlig da jeg så, at du havde anbefalet den i din nye bog Yummy Mummy som parabenefri. Så vidt jeg kan se på ingredienslisten er der mindst 4 parabener i, heriblandt de mest tvivlsomme butylparaben, isobutylparaben og propylparaben….

  Mvh. Lisbeth

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. juni 2013 kl. 18:13

  Kære Lisbeth,

  Tak for din hilsen, og det kan jeg da godt forstå, at du opponerer mod. Det er sådan, at Eve Lom fjernede alle parabener fra deres produkter (den berømte Cleansing Balm undtaget) for cirka halvandet år siden. Hvis du står med en neglebåndscreme med parabener på ingredienslisten, så er det højst sandsynligt – og desværre – fordi den er fra en tidligere produktion. Det kan enten være, at du har haft den stående hjemme på hylden eller, hvis du netop har købt den, at forhandleren har haft et ældre parti stående, som de sælger ud af, inden de køber nye ind. Lad mig meget gerne lige høre fra dig om det er tilfældet, så skal jeg gerne lige få en status fra den danske distributør.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lisbeth
  20. juni 2013 kl. 20:43

  Tak Charlotte for raskt svar. Ja, jeg tænkte nok at det handlede om forskellige lagervarer. Jeg købte den i foråret i Magasin, Kgs. Nytorv og checkede igen emballagen samme sted så sent som i sidste uge – og der er stadig parabener i dem, de har stående på hylden….så værd at nævne overfor distributøren, så andre ikke føler sig “snydt” ved købet.

  Mvh. Lisbeth

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. juni 2013 kl. 10:50

  Hej igen Lisbeth,

  Jeg har allerede skrevet til distributøren og bedt om en forklaring. Det ligger mig selvfølgelig rigtig meget på sinde, at de produkter, jeg anbefaler, også holder hvad de – og jeg – lover. Jeg vender tilbage, når jeg hører fra dem, så du kan få et ordentligt svar.

  Og tak fordi du skrev! Det er jeg glad for.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. juni 2013 kl. 14:37

  Hej Lisbeth,

  Så lykkedes det at få ordentligt svar fra distributøren, som for en sikkerheds skyld sendte den forbi Eve Loms hovedkontor også. Eve Loms produkter er, som jeg har skrevet, parabenefri på nær deres berømte cleanser (som de – endnu – ikke har kunnet fjerne parabenerne fra uden at ændre for meget på produktet). At du finder produkter på hylderne herhjemme med parabener er virkelig beklageligt, men det skyldes, som jeg skrev til dig oprindeligt, at der stadig har været nogle af de ‘gamle’ produkter på lager. Den danske distributør har lovet mig at tjekke hele deres lager af Eve Lom nu og sørge for at de produkter, der bliver sendt ud, fremover er parabenefri.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lisbeth
  15. juli 2013 kl. 11:43

  Hej Charlotte,

  Mange tak fordi du tog dig tid til at komme til bunds i sagen – så fik vi det på plads 🙂 Jeg kigger på emballagen næste gang. God sommer!
  Mvh. Lisbeth

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...