I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det bedste mood boost

Måske (sommer)vejret har fået sit tag i dig og du trænger til en lille hjælpende hånd? Jeg iler fluks med en af mine store cravings, nemlig yuzu – du ved, den japanske citrusfrugt, der betegnes som en mellemting mellem en citron, en mandarin og en grapefrugt. Jeg synes nu at den er mere sofistikeret end det og smæsker mig gerne i Yuzu-lemonade og små delikate, sprøde Yuzu-croissanter, når jeg kan få fingre i det.

Og så smæsker jeg mig også i noget andet. Yuzu er nemlig også en yndet ingrediens i skønhedsprodukter, da den hævdes at mindske inflammation, styrke immunforsvaret og endvidere fungere som en ‘mood booster’, da duften siges at være både afstressende og boostende på en gang.

Rent faktisk siges den at kunne booste oxytocin i kroppen. Oxytocin har, foruden følelsen af glæde, også en beroligende virkning på kroppen, heraf den både afstressende og boostende virkning på en og samme tid. Derfor er yuzu også en skattet ingrediens i vores populære Hug bodyserie sammen med blandt andet ylang ylang, mandarin og sort peber (den dufter SÅ godt) ligesom den findes i Ukas fine aromaterapeutiske negleolie 7:15 til at give dig et boost fra morgenstunden (det er også den negleolie der anbefales til yoga og meditation).

Nu vi er ved morgenstunden kan du også starte dagen med denne fine økologiske tandpasta fra Lebon som også har yuzu i kombination med ylang ylang og mynte. Og jo, det er ren, naturlig Yuzu, der er i tandpastaen, så start dagene i ferien med et velgørende ‘mood boost’.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...