I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der må være en del tørre læber derude

For lige nu sælger vi rigtig mange af vores fine (og yderst velsmagende) lipscrubs. Om vinteren river I dem ned ad hylden for her er tørre læber en ofte daglig forteelse fra frost og kulde, men også om sommeren udtørres læberne. Her er det blot solen der er synderen.

Men tørre læber kan let afhjælpes. Det er her, lipscrub’en kommer ind.

Siden jeg første gang, for mange år siden, da jeg var skønhedsredaktør på Eurowoman, opdagede, hvad en lipscrub kan gøre for dine læber, har den haft en fast plads på min badeværelseshylde. Dengang var det Sara Happ, der satte læbescrub-dagsordenen, men siden opdagede jeg Henné, der er det fineste lille mærke med udelukkende økologiske, certificerede læbeprodukter.

Den fine lille lipscrub er samtidig den mest luksuriøse af slagsen, jeg har prøvet. Den består af økologiske sukkerkrystaller og essentielle olier fra rose, og det skrubber du forsigtigt alt det tørre fra dine læber væk med. Følg op med mærkets Luxury Lip Balm eller den fine gyldne læbemaske med havtorn – gerne et tykt lag om natten de første par dage, så dine læber kan komme tilbage i form – og du kan vinke farvel til tørre, sprukne læber uanset hvornår på året de viser sig.

‘Henné’s swoon-worthy Rose Diamonds polish containing organic crystals and essential oils of the storied bloom is sure to leave you (and your special someone) nothing short of smitten’ skrev Vogue engang.

Det risikerer du også at blive, når du prøver den. Smitten.

PS … udover den klassiske rose fås lipscrub’en også i to andre versioner (smage). Se dem alle her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...