I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Dér kom vi godt nok i gang med at pakke!

Undskyld stilheden herinde, men vi fik hænderne fulde med at pakke og sende YUMMY MUMMY-bokse afsted til masser af gravide og nybagte mødre (måske der også er et par imellem, der bare gerne vil have rene, grønne skønhedsprodukter). Faktum er da også, at der er over 60.000 fødsler i Danmark i 2016, og det er ikke set siden 2010 – så der skulle være basis for både YUMMY MUMMY-boksen og for en lovende fremtid for Danmark. Og hvad går den så ud på, den beautyboks? Jo, er der ét tidspunkt i livet, hvor du tænker over, hvad det egentlig er, du smører på huden, så er det netop, når der er en baby involveret. Denne ganske særlige udgave af min beautyboks indeholder det ultimative Yummy Mummy-kit med alt, hvad du har brug for, fra ansigtsserummet, der sikrer den særlige graviditetsglød, og læbepomaden, du roligt kan spise, til badegeléen, der giver dig fred og ro, lavendelbadet, der giver dig en rolig fødsel og den mørke chokolade, der giver fast barm. Jo, den er god nok! Se det hele her i denne lille film, der altid følger med mine beautybokse<< og del gerne med dem, du kender, der har en baby på armen, i maven eller i tankerne. Og YUMMY MUMMY-boksen finder du lige her<<

2 Kommentarer

 • Svar
  Lotte
  19. august 2016 kl. 23:11

  Hej Charlotte
  Jeg har brugt kokos olie til hele kroppen gennem graviditeten. Det er keg godt tilfreds med – er det ikke også okay kemi-vise?

  Serum skal som oftest under dagcremen, ikke? Kan man også logge den inden kokos olie?
  Og skal ansigtsmasken vaskes af igen efter hvor længe?
  Glæder mig til at prøve boxen.
  Mange tak 🙂

  Mvh Lotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. august 2016 kl. 11:56

  Kære Lotte,

  Kokosolie er så fint, brug gerne den helt rene, økologiske fra helsekosten. Og ja, serum skal altid under dagcreme og du kan sagtens bruge serum under kokosolie også, hvis du bruger det i ansigtet. Jeg vil nu altid anbefale en dagcreme til sidst, under alle omstændigheder, da huden hormonelt er en smule mere udsat for solskader under graviditet, og hverken kokosolie eller serum beskytter mod det.

  Ja, ansigtsmasken skal vaskes af igen (det vil du se, når du åbner den;). Lad den gerne sidde 15-20 minutter, hvis du har tid til det.

  Rigtig god fornøjelse.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar