I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den perfekte søvnduo

Jo, vi er vanvittigt lysfølsomme hos os og vågner ved den mindste solstråle. Alt for tidligt, når man har ferie og for en gangs skyld kan sove længe. Men bare fordi solen står tidligt op, behøver vi jo ikke at gøre det, vel?

Ind kommer vores yndlings-silkesovemaske, der er den eneste af slagsen, der vitterlig holder alt lys ude, uden at du føler dig indelukket. Den er nemlig lavet fuldstændig efter vores forskrifter og ønsker, og samtidig (og naturligvis) af silke, så din hud kan ånde og holdes kølig hele natten. Med silke suger masken heller ikke fugt til sig, som andre materialer gør.

Men ikke nok med dét, så byder vi på en natbordsstørrelse (rejsestørrelse, om du vil) af den skønhedsmist som Vogue har kaldt for ‘your best sleep yet’ som en lille gave, når du køber silkesovemasken. Vi sprayer både ansigt, sovemaske og pude med misten, og så luller den sødt i søvn.

Beauty Sleep, som misten hedder, bliver automatisk og synligt tilføjet din ordre, når du køber silkesovemasken. Det gør den sålænge lager haves. Hvis den ikke automatisk bliver lagt i din kurv, betyder det, at vi ikke har flere.

So grab it while you can (der plejer at være rift om dem).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...