I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

De eftertragtede hårbørster

Jeg vil lige knytte en kommentar til Mason Pearson-hårbørsterne, som jeg har skrevet om et hav af gange her på skønhedsbloggen. Det er nemlig ikke bare almindelige hårbørster, men børster fra de gode, gamle dage, hvor de ikke blot fungerede som børste, men også som pleje af både hår og hovedbund. Så kom balsammen på banen, og ingen gad børste håret med bedstemors 100 strøg om dagen længere.

Men det er altså en rigtig god investering i dine lokker (hårartisterne sværger til den), og Mason Pearson er ganske rigtigt – og endelig – kommet til Danmark.

Find den lige her<<

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Nina
  12. januar 2011 kl. 14:32

  Tak for dette fantastiske tip! Min fine, lyseblå Mason Pearson børste i pocket size er nok det bedste, jeg længe har købt til mit hår (og jeg har købt alt, alt for mange produkter).
  Jeg havde ingen idé om, at en hårbørste kunne gøre så stor forskel. Den gør underværker for mit hår, der desværre både er fint, nemt filtre, nemt fedter og er tørt i spidserne. Ikke længere – nu er det blødt og fyldigt, og det bedste er, at jeg kan undvære tørshampoo og i stedet børste håret rent!
  Det er ret fantastisk.

  Mange hilsner fra Nina (der ikke kan holde op med at børste håret igen)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. januar 2011 kl. 18:08

  Kære Nina,

  Mange tak for din tilbagemelding. Hvor er det dejligt at høre, at børsten faldt i så god jord.

  Rigtig god fornøjelse med børstningen og dit nye, skinnende hår.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar