I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Candy is here

Jeg har fået flere forespørgsler fra jer på den nye Prada-duft Candy, der – trods at den først kommer på hylderne ultimo september – allerede er yderst hypet på nettet. Jeg har også tidligere skrevet om den franske skuespiller Léa Seydoux, som er ansigt på kampagnen og i den lille Candy-film, der er instrueret af Jean Paul Goude, som er en af mine yndlingsinstruktører, når det kommer til parfumekampagner (det er ham, der har en søn med Grace Jones, og i øvrigt satte Vanessa Paradis i bur i Chanels Coco-kampagne – læs også hvad jeg har skrevet her og her). Jeg fik en mail fra Prada i går morges med filmen, og med den lille animation i hot pink, skriggul og lakridssort skabt af den legendariske illustrator Francois Berthoud som et nik til 1950’ernes skønhedsemballager. Det er et superfint univers, så glæd dig. Duften er også kommet forbi min næse, tænk sødmefulde noter af karamel og hvid musk.

 

1 Kommentar

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...