I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Byd det nye år velkommen (ryd op)!

Måske har I det på samme måde, men i dagene op til nytår får jeg altid en ubændig trang til at rydde op. Alle de dér ting, der blev smidt ned i bunkerne, ud i mailmapperne, bagerst i skabet, ind på badeværelseshylden, op på garderobeskabet – og som jeg, hver gang jeg tænker over det, ikke kan forstå, at jeg, heller ikke dette år, nåede at få ryddet op inden det blev nytår. Denne gang har jeg taget en ordentlig tørn. I går fik jeg smidt over 500 mails på porten, ryddet op i gammelt legetøj og i køkkenskabene. Jeg fik også ryddet op på badeværelseshylderne (jeg har et helt skab) og smidt ud, og samme tur fik min makeuppung. Der er noget helt befriende over at rydde op i gamle skønhedsprodukter. For det første er de ikke gode for din hud (det har jeg skrevet et helt og meget udførligt kapitel om i min første skønhedsbog Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke, med en DIY-guide til, hvornår dine produkter skal på porten), for det andet, og mindst lige så vigtigt, siger dine skønhedsprodukter rigtig meget om, hvordan du ser dig selv. Makeuppungen med gamle nysetørre læbestifter, glosser der er løbet ud og pudder med en gammel Gajol på emballagen vidner altså ikke om den helt store selvforkælelse. Og den fortjener du. Så gå ind i det nye år med nye, friske (gerne opdaterede) skønhedsprodukter – en ny mascara, en velplaceret concealer og en ny blush i pink eller fersken får dig altså øjeblikkeligt til at se friskere ud.

6 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  30. december 2014 kl. 07:53

  At rydde op, det var lige det jeg har planlagt, efter en dejlig ferie under sydens varme og læsning af bogen Magisk oprydning, af Marie Kondo.
  Jeg ved det jo godt, smid ud, giv tøj til velgørenhed osv.
  Dejligt lige at få et skub fra dig, nu må jeg igang.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. december 2014 kl. 22:13

  Kære Anette,

  Hvor dejligt at du kan bruge skubbet (og som det da lige rammer ind i dine egne intentioner). Det er jo nærmest magisk at rydde op – det giver i al fald god plads til andre ting, som magi.

  Rigtig godt, og magisk, nytår til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tina J.
  31. december 2014 kl. 00:00

  Den trang til at rydde ud i gamle ting omkring nytår, har jeg også. Kom godt ind i 2015 🙂

 • Svar
  Natascha
  1. januar 2015 kl. 14:27

  Kære Charlotte. Godt nytår! Kan du anbefale nogle ansigtsrens på budget? KH Natascha

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. januar 2015 kl. 11:26

  Kære Tina,

  Ja, den er nok lidt halv-universel!;) En slags års-detox.

  Rigtig godt nytår til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. januar 2015 kl. 11:32

  Kære Natascha,

  Rigtig godt nytår til dig! Og ja, det kan jeg absolut. I den helt billige ende kan du købe dig en mandelolie hos helsekosten eller snuppe lidt god olivenolie fra køkkenskabet, som du masserer på øjne og hud i ansigtet og fjerner med en ansigtsklud fugtet i lunkent vand. Eller du kan blande en rensecreme af havregryn og rosenvand (det er meget brugt i Japan fordi det giver den der fine teint) – find en opskrift her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/havregryn-og-rosenvand/2010/06/

  Gider du ikke at stå og rode med det selv, så kan jeg anbefale Biodermas berømte Eau Micellaire fra apoteket. Den koster under en hundredemand, og indimellem har de økonomistørrelser på tilbud.

  God rensning, KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...