I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Bruger du makeup-viskelæder?

Der er mange flere sjove/skæve/interessante/tankevækkende skønhedstrends på mit skrivebord, som jeg gerne vil dele med jer. Som ‘the makeup eraser’, der bogstaveligt talt visker din makeup af. Uden brug af andet end vand, og så selve ‘eraseren’ selvfølgelig. For vi ved det jo godt (i al fald hvis du læser med på denne skønhedsblog): Den måde, vi tager vores makeup af, er mindst lige så vigtig som den måde, vi kommer den på, og her har makeup-eraseren vundet adskillige hjerter. I virkeligheden er det blot et særligt stykke stof/klæde, som ved nærmest et trylleslag – og en smule vand – fjerner alle spor af din makeup. Også din øjenmakeup. Selv den vandfaste. Trenden har selvfølgelig fået flere skønhedsmærker til at få øjnene op for denne nye metode til at fjerne makeup, og herhjemme er netop lanceret Glov-handsken, der kan fuldstændig det samme (lur mig, om I ikke får lov at få fingre og hud i den i en kommende ILOVEBEAUTYboks).

Vil du høre meget mere om, hvorfor rensning er det allervigtigste, du kan gøre for din hud, så byder jeg ind med mine allerbedste rensetips den 25. maj i Århus, hvor jeg lover at forvandle kedelige renserutiner til et skønhedsritual, du ikke vil undvære. Det er lige her<<

4 Kommentarer

 • Svar
  Line Høj
  25. april 2016 kl. 14:15

  Åh, jeg glæder mig allerede til den næste boks!

 • Svar
  Nikoline Henningsen
  25. april 2016 kl. 15:53

  Slet hvis denne forespørgsel er uvelkommen: Kender du til ANYWEAR? i så fald har jeg brug for din hjælp! I forbindelse med mit bachelor projekt har jeg udformet et spørgeskema. Det tager maks 3 minutter at besvare og det vil være en stor hjælp:
  http://goo.gl/forms/D7iUvIyZfh

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. april 2016 kl. 19:44

  Hvor dejligt at høre, Line (beautyboksen med eraser kommer først om et par gange, men glæd dig endelig til dem allesammen – der er så fine ILOVEBEAUTYbokse på vej)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. april 2016 kl. 19:46

  Hej Nikoline,

  Det havde været fint, hvis du lige havde spurgt først. Men jeg lader den stå, hvis der er nogen herinde, der skulle have lyst til at hjælpe dig med din opgave.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...