I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Bornholm Bornholm Bornholm

Jeg vender tilbage til badekarrets glæder om et øjeblik, men først en tur til Bornholm, hvor jeg har spenderet min sommerferie – en del af den i al fald – og hvilken lykke. Vi boede på Melsted Badehotel med blå/hvide værelser, eftermiddagste i dagligstuen og med hav og klipper lige uden for vinduet. Dagene gik med alt lige fra at dufte til hjemmelavede ukrudtssæber på sæbemagerierne og smage på hjemmelavet tapas i Hallegårdens fine have (kan virkelig anbefales) til at nyde den fine sandsstrand ved Michelin-restauranten Kadeau, hvor det også lykkedes os at få bord. En oplevelse uden lige – maden, stemningen, stranden, lyset, ja selv Kadeaus køkkenhave er det hele værd. På Hjorts Keramikfabrik købte jeg mig fattig i fin keramik og på røgerierne i røgede sild (og røgede rejer, som jeg har fået en forkærlighed for). Der var også den hjemmelavede bornholmske is, chokoladen, karamellerne, pølserne, grøntsagerne … og alle de fine, fine haver med masser af blomster. Og de gamle opskrifter på urteremedier, som jeg fik med mig hjem. Bornholm er vel nærmest en slags paradis.

Se alle billederne på Instagram (#ilovebeautydk)

2 Kommentarer

 • Svar
  Maria Ørum
  1. august 2014 kl. 15:17

  Enig, men bor her også 😀

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. august 2014 kl. 18:24

  Kære Maria,

  Hvor dejligt! – vi vender helt sikkert også tilbage.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...