I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

BB Creams, LILY-vindere og meget mere

Velkommen til en ny uge, der starter virkelig smukt. I al fald når jeg kigger ud af vinduet, fra hvor jeg sidder. Jeg har masser på hjerte til jer i denne uge, og vil kort starte ud med at afslutte den lille serie af indlæg om makeupartistskoler nedenfor. Til alle jer, der har mailet til mig for at høre, hvordan jeg er kommet ind i branchen, iler jeg med en lille servicemeddelelse. Hele min egen historie ligger nemlig i min skønhedsgruppe på Facebook, i ‘timeline’, som det så fint hedder på facebook’sk. Du finder skønhedsgruppen lige her. Igen vil jeg også gerne sige tusind tak for jeres mange mange kommentarer og spørgsmål i sidste uge. Jeg har allerede besvaret en del af dem, og resten tager jeg op løbende her på skønhedsbloggen (jer, der har bedt om mere til 50+ kan godt begynde at glæde jer!), og vi har endvidere trukket de fem heldige vindere af den fine LILY-parfume. Det blev Anna, Nina, Ninna, Eva og Sofie, der alle har fået direkte besked pr. mail. Fortvivl ikke, hvis du ikke var blandt vinderne. Jeg lover, at der kommer mange flere dejlige konkurrencer lige om lidt. I denne uge får du også historien om et af tidens absolut største skønhedsfænomener, BB Creams, som flere har spurgt om. For kan det passe, at man både kan få primer, beskyttelse, glød, dækning og fugt i ét og samme produkt? Læs med de næste par dage.

Welcome to a beautiful week, at least from my window. To all of you who have asked me how I got to where I am today, I am happy to include a link to my Facebook beauty group where you can find my – beauty – story in the timeline. Find it right here

Foto: Marilyn Monroe

 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar