I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
21-days cleansing challenge

Bag enhver kvinde med smuk hud ligger en god rensedisciplin!

I mine 25 år i skønhedsverdenen har jeg været så priviligeret at få lov at møde en række spændende berømtheder som ellers ikke lige er sådan at komme i nærheden af. Som den franske ikon-skuespiller Catherine Deneuve som i en alder af 72 år stadig har den smukkeste hud. Vi spenderede en time sammen og jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig for at bede om det ultimative skønhedstip undervejs:

“Hvis det fandtes, ville du ikke være nødt til at spørge. Så ville du jo allerede kende det. Det ultimative skønhedstip findes ikke,” lød det. Catherine Deneuve har jo ret, det ultimative skønhedstip findes ikke. Alligevel kom vi frem til, at vejen til hendes smukke hud var brolagt med gode renserutiner, og det samme gjaldt, da jeg spurgte Diana Ross, Helena Christensen, Gisele Bündchen og ikke mindst Scarlett Johansson som har den mest fantastiske udstråling i sin hud. Det tager kun et øjeblik at rense sin hud morgen og aften, og det betaler sig tifold. Det lover jeg, at du vil kunne se i løbet af disse 21 dage, hvor jeg udfordrer dig til at rense din hud uden at springe over.

Lad mig meget gerne høre om dine renseoplevelser og -udfordringer undervejs. Dem kan du dele herunder eller på de sociale medier. Husk at tagge med #micellarchallenge #micellarfaces #ilovebeautydk #garnierdanmark, så vi kan finde dig derude (for ja, du kan oven i det hele vinde en luksus-spatur for to).

14 Kommentarer

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  3. maj 2015 kl. 09:47

  Godmorgen Charlotte.
  Lige præcis rens har også været min passion, siden jeg blev uddannet. Jeg elskede at forklare og lærer mine dejlige klienter om hvor vigtigt rens er, og så er det jo skønt at blive bekræftet her. Før vidste jeg intet om rens, dårligt om make-up, … Men det ændrede sig godt nok da jeg startede uddannelsen. Nu kan jeg komme til at kravle i seng hvis det bliver sent med fest og god middag med venner, men jeg ligge bare og stirre, og…så, ud og rense af. Jeg er miljøskadet på den gode måde. Med Miccelar er jeg imponeret over hvor blød den virker på huden, og samtidig er den rigtig god til at fjerne øjen make-up, også uden at irritere øjnere. Rigtig dejlig søndag til dig.

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  3. maj 2015 kl. 10:52

  Jeg har faktisk altid været lidt en klovn til at få husket at rense både morgen og aften. Dog er det blevet markant bedre over de sidste par år, og jeg har opdaget, hvad det faktisk gør ved min hud og for min glød. #MicellarChallenge
  Hånden på hjertet så har jeg faktisk haft mine betænkeligheder ved det her nye produkt, men to dage (for mit vedkommende) dage inde i forløbet, så er jeg stadig meget positiv. Havde i al hemmelighed nok mest forventet en fedtet hud, der bare ikke blev helt ren, men jeg kan jo se på mine vatrondeller, at huden bliver renset ganske fint – faktisk meget bedre end forventet! Min hud føles afslappet. #GarnierDanmark #MicellarFaces
  Samtidigt er jeg ganske fornøjet over letheden i at rense huden med dette produkt. Selv vandfast mascara kommer af uden besvær.
  Jeg kender mange, der vil tiltrækkes af, at det samme produkt er mildt, fri for en masse skadelige tilsætningsstoffer og bare er så nemt at bruge!
  Faktisk har jeg fået min søde mand til at hoppe med på vognen sammen med mig og også han var positivt overrasket over, hvor nemt det er (måske lige bortset fra at man står tilbage med lidt vat på skægstubbene) og vil blive ved sammen med mig fordi hans hud altid har drillet. Vi runder af med Trilogy Rosehip Oil Antioxidant+ inden vores dagcreme.

 • Svar
  Lisbeth Boesgaard Mortensen
  3. maj 2015 kl. 18:22

  Det hjælper meget at rense huden 2 gange om dagen og ellers pleje sin hud godt , min kosmetolog blev overrasket over min alder, hendes gæt var 10 år forkert til den gode side 🙂 #micellarchallenge #micellarfaces #ilovebeautydk #garnierdanmark

 • Svar
  Mette Greve (The Yogastic Shopping Planner)
  3. maj 2015 kl. 19:06

  Jeg har lige et spørgsmål til eksperterne. Jeg bruger en mikrofiberklud til at rense min hud morgen og aften og ikke andre renseprodukter. Følger op med fugt. Go eller No-go?

 • Svar
  Line Uttenreitter
  3. maj 2015 kl. 20:10

  Dag 3! Jeg er glad og tilfreds. Micellarwater er med på kæresteweekendtur i Warszawa. Vi bor på flot hotel med stort badeværelse der på ingen måde matcher det lille københavnerbadeværelse hvor vi knap nok kan være én og bader på toilettet. Anders hoppede med på vognen igår og rensede huden og så maske efterfølgende. Lovede ikke at grine. Men det var sødt- og han fortjener jo også at forkæle sig selv. Vi er begge glade over vandfornemelsen rensen giver- og at vi ikke behøver vand efterfølgende. Hurra for dovenhed! Er så meget på alt-i-en! Men var til begravelse i sidste uge hvor jeg havde Micellarwater med. Jeg havde selvfølgelig vandfast mascara på og skulle om aftenen fjerne make-up med Garnier. Den virkede desværre ikke og jeg måtte i køkkenet efter olivenolie. Er den erfaring rigere! #garnierdanmark #micellarfaces #Micellarwater #21dayscleansingchallenge #micellarchallenge #ilovebeautydk @ilovebeautydk

 • Svar
  Tine
  3. maj 2015 kl. 23:43

  Dag 2:
  En HEL dag i Tivoli, nøj hvor er jeg træt, og det kunne godt nok “ses” på min hud, for da jeg strøg vatrondellen med Garniers rensevand over blev den meget mørk grå/brun, jeg havde ikke engang noget foundation i ansigtet. Det passer som i fortæller, det er som en magnet på huden, der fanger alt snavset og makeup-resterne!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2015 kl. 09:56

  Ha ha, Vibe, jeg kan have det på fuldstændig samme måde. At jeg tænker, at i dag kan jeg da godt snige mig i seng uden at rense huden – og så kan jeg ikke falde i søvn. En smule miljøskadet har man vel lov at være;)

  Dejligt at høre, at Garniers Micellar Water er faldet i god jord hos dig. Jeg glæder mig til at følge med.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2015 kl. 09:58

  Kære Tenna,

  Tak for dine første oplevelser med Micellar Water (og for din mands. Sejt at han er med på vognen;) Det ER nemlig supernemt at rense på denne måde, så jeg håber, at vi kan holde dig til ilden alle 21 dage – og meget gerne mange år fremover. Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2015 kl. 10:00

  Det er det bedste, når kosmetologer gætter forkert (til den gode side!). Tillykke med din fine hud – jeg er sikker på, at du kan tilskrive renserutinerne en god del af det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2015 kl. 10:05

  Kære Mette,

  Tak for din hilsen. Jeg har godt set, at mikrofiberklude bruges af nogle til ansigtet. Jeg har ikke selv prøvet det, men tænker, at det virker lidt på samme måde som de meget populære naturlige Konjac-svampe – altså en smule exfolierende på huden. Men som jeg ser det, kan de ikke rense huden i dybden, andet end at fjerne de øverste døde hudceller i hudoverfladen, dvs. at snavs og evt. makeup ikke opløses og fjernes fra huden.

  Jeg har som sagt ikke prøvet dem. Men personligt på min hud ville det være en no-go. Hvis du gerne vil fortsætte med dem, fordi det virker for dig, så brug i al fald et renseprodukt inden og fjern det evt. med kluden.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2015 kl. 10:07

  Kære Line,

  Hvor lyder det dejligt med kærestetur! – og jeg lover ikke at grine af din mand. Han er sej, og hvis du læser kommentarerne her rundt omkring, så vil du kunne se, at han ikke er den eneste mand, der er gået med på rensebølgen.

  Nej, Micellar Water tager desværre ikke vandfast mascara. Dér skal du bruge en særlig øjenmakeupfjerner med olie. Den tager kun almindelig mascara.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2015 kl. 10:09

  Nemlig, Tine, det beskrives bedst som en magnet. Og det er faktisk overraskende, hvor meget snavs og forurening, man kan få raget til sig i løbet af sådan en dag. Dem, der siger, at de ikke renser huden, fordi de ikke bruger makeup, går virkelig glip af noget.

  Jeg glæder mig til at følge med i dine oplevelser.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  ZS
  4. maj 2015 kl. 22:30

  Hej Charlotte
  Jeg renser huden to gange dagligt. Men jeg har et par spørgsmål: Skal/kan man bruge skintonic efter rens med micellar water? Jeg har en del “acne scars” som jeg har fået af at bruge en bestemt skrubbecreme, hvordan kommer jeg af med dem?
  På forhånd tak

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. maj 2015 kl. 10:45

  Kære ZS,

  Dejligt at du er god til at rense din hud. Det giver bonus. Du behøver ikke at bruge skintonic efter din Micellar Water – nogle gør det alligevel, fordi de godt kan lide det, men det er altså ikke nødvendigt.

  Mht. akne-ar, så afhænger det lidt af om de er ‘nye’ eller ‘gamle’. Gamle ar er sværere at komme af med, mens du sagtens kan få gode resultater, hvis arene er relativt friske. Der findes desværre ingen trylleformularer, men jeg vil anbefale dig at købe en Bio-Oil hos Matas og bruge nogle dråber af den i ansigtet morgen og aften. Det er et af de produkter, jeg har set allerflest gode resultater med, når det kommer til ar fra akne, strækmærker og deslige. Jeg håber, at det virker for dig.

  Og husk altid, at skrubbecreme er en no-go, når man har akne (i udbrud). Det gør kun ondt værre. Men det ved du så godt nu, af erfaring.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar