I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Back in stock (again)

Jeg var så letsindig at love (da vi først fik styr på Brexit), at vi ikke ville få udsolgt af vores populære kollagenpulver igen. Det må jeg så hermed tage i mig igen.

For vi fik udsolgt endnu en gang, heldigvis blot for en kort bemærkning. Det skete efter at True Collagen for nylig modtog prisen som det mest bæredygtige kollagen på markedet, og så købte I både 2,3 og 4 krukker ad gangen til jer selv og til gaver. Og krukkerne fik virkelig hurtigt ben at gå på.

Både krukkerne og brevene er tilbage på hylderne igen, og stod du på venteliste, har du allerede fået besked fra os.

Er du ikke allerede i gang med kollagenen, så er her 5 (yderligere) grunde til, at True Collagen er vores ultimative kollagenfavorit:

  1. True Collagen har ingen duft, ingen smag og opløses fuldstændig i alt, hvad du kommer den i – grød, yoghurt, smoothie, kaffe, te, kakao, vand, saft (er du tidligere blevet afskrækket af kollagenpulver, der smager og lugter af fisk, laver trevler i din kaffe og deslige, så kan vi kun anbefale at du prøver denne)
  2. True Collagen er 100% fra køer på græs og type 1 hydrolysed kollagen. Ingen fillers, bindemidler eller tilsætningsstoffer (hold altid øje med dét, når du køber kollagen)
  3. Et klinisk studie med kollagen (samme sourcing som True Collagen kommer fra) viser en øgning i hårets styrke, en mindskning af rynker og linjer om øjnene og en forbedring i fugtniveauet i huden (jeg har ikke set lignende studier med kollagen fra fisk eller planter). Af egen erfaring kan jeg tilføje, at mine negle aldrig knækker længere
  4. True Collagen er en fantastisk proteinkilde i sportsøjemed – både til at øge restitution og mindske muskelømhed efter træning
  5. True Collagen hjælper med smerter, ømhed, stivhed og inflammation i led og brusk

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...