I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Audrey Hepburns yndlingshårprodukt

Ingen London-tur uden et smut forbi det fine, gamle stormagasin Liberty, hvis parfumeafdeling i stueetagen er et sandt slaraffenland af lækre niche-skønhedsmærker. Her fandt jeg, hvad der var nyt for mig, det hårprodukt, som hårguru Philip Kingsley skabte for mere end 25 år siden til Audrey Hepburn personligt. Efter sigende mødte han Audrey Hepburn i 1974, mens hun indspillede film i London, fordi hun havde booket en frisørtid hos ham en eftermiddag. Det havde hun gjort under navnet Mrs Dotti (hun var gift med Dr. Andre Dotti dengang), så det var først, da hun kom ind i salonen, at han så, at det var Audrey Hepburn. Hun ville gerne have et produkt, der kunne få hendes hår til at tage sig smukt og glansfuldt ud, trods de mange stylinger, hun konstant var ude for, og derfor skabte Philip Kingsley Elasticizer, der dengang blev kaldt for verdens første præ-shampoo-behandling. Det forlyder, at Audrey elskede produktet, og fik det sendt til sin privatadresse resten af sit liv. Og hvis det er godt nok til Audrey, så er det også godt nok til en hord af andre kendisser, der også tyer til Elasticizer, når de skal have håret blankt og smukt igen (tænk Cate Blanchett, Kate Winslet og Eva Green) og hårproduktet har endvidere vundet adskillige priser. Få også historien om Audrey Hepburns personlige parfume næste gang, du klikker ind.

Foto: Audrey Hepburn

7 Kommentarer

 • Svar
  Karen Blum
  17. april 2012 kl. 11:52

  Det er klart et produkt, jeg skal ha’ prøvet:o)
  Og lidt research viser, at det både kan købes på Lookfantastic: http://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-elasticizer-intensive-treatment-150ml/10305894.html
  og på Philip Kingsleys egen hjemmeside: http://www.philipkingsley.co.uk/philip-kingsley-elasticizer.html

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. april 2012 kl. 13:35

  Kære Karen,

  Tak for tips og research!

  Og til alle jer andre, så tjek Karens gæsteblogging ud i denne uge her på skønhedsbloggen. Jeg lover, at hun er god for lidt af hvert, når det kommer til online-beautyshopping.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Snart på danske hylder « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  20. juni 2012 kl. 15:00

  […] Hvis du er fast læser her på skønhedsbloggen, så vil du måske kunne huske indlægget for nylig om Audrey Hepburns yndlingshårprodukt og historien om, hvordan hun mødte hårdoktoren Philip Kingsley, som står bag produktet. Jeg fik en del henvendelser fra jer om, hvorvidt Elastiziser, som produktet hedder, var på danske hylder, og det kommer det nu. Nærmere betegnet til august, hvor et udvalg af Philip Kingsleys sortiment kommer til at blive solgt i udvalgte stormagasiner og frisørsaloner. Så dette er blot en opfølgning og en lille forbrugeroplysning. Gik du glip af indlægget dengang? Så er det blot at klikke her.  […]

 • Svar
  Dorthe Nielsen
  9. september 2012 kl. 11:14

  Hvor kan jeg finde det? Har ledt forgæves mange steder?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. september 2012 kl. 08:54

  Hej Dorthe,

  Philip Kingsley Elasticizer skulle meget gerne stå på hylderne hos Magasin. Det gjorde den forleden, da jeg var vært til Magasins store VIP-skønhedsaften.

  Hvis du ikke bor i nærheden af en Magasin, så skriv lige igen. Så hører jeg lige, om den sælges andre steder også.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Dorthe Nielsen
  10. september 2012 kl. 17:37

  Det gør jeg desværre ikke! Tak for dit hurtige svar.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. september 2012 kl. 20:47

  Hej igen Dorthe,

  Du kan få nærmeste forhandler oplyst på tlf. 4565 5552.

  Held & lykke, Charlotte

Efterlad en kommentar