I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#5 Mehndi is the new mani

Okay, denne havde jeg ikke lige set komme. Og så måske alligevel. For kombinationen af tidens store fokus på blonder (har du set, at ‘lace masks’, altså blonde-ansigtsmasker er det helt nye indenfor de såkaldte sheet-masker?) og ja, tatoveringer har jo også vundet gevaldigt indpas. Til sammen har det fremelsket tendensen med mehndi, som er den traditionelle henna-tatovering, der nu af eksperter hævdes at blive den nye ‘mani’. Vi taler ikke dominerende røde hennaer, men delikate blonde-tatoveringer i sort og guld, sølv og bronze. En række celebrities har flashet mehndi og nu har det eksklusive stormagasin Selfridges i London åbnet The Henna Bar, med henna-verdensrekordholderen Pavan i spidsen (jo, det er der åbenbart også en verdensrekord i), og der er planer om at åbne i både Milano og flere steder i London. Så er du på de kanter i din ferie, så er det måske dét, du skal bruge en overskyet dag til. Og lad mig så gerne vide, hvad du synes.

4 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  11. juli 2016 kl. 21:04

  Måske en ide når man nu ikke har mod på at kaste sig ud i en rigtig tatovering 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. juli 2016 kl. 15:20

  … ja, HeleneR – det er absolut en idé. Men gør det i London på Henna-baren, så du er sikker på, at du er i de bedste hænder;)

 • Svar
  Anne H
  16. juli 2016 kl. 15:13

  Jeg er godtnok flere dage for sent på den, men gemte det hér link på et tidspunkt fordi jeg ikke kunne stå for de smukke ‘tatoveringer’ 🙂
  Kh, Anne

  http://www.sioou.com/fr/parures/116-azulejos-3000010615567.html

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. juli 2016 kl. 19:30

  Du er absolut ikke for sent på den, Anne – og det er faktisk meget den stil, de kører i Henna-baren. Du må forbi London en tur;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...